09 273 55 55

Huis te koop in Sint-Denijs-Westrem

Huis te koop in Sint-Denijs-Westrem

Rustig wonen, maar nog steeds nabij winkels en recreatiemogelijkheden? Overweeg dan een huis te kopen in St-Denijs-Westrem, deelgemeente van de prachtige stad Gent. Het aanschaffen van een huis op deze plek is niet alleen verstandig, maar tevens een uitmuntende investering. Hieronder zijn enkele voordelen voor u opgesomd.

Veel inkoopmogelijkheden

In deze deelgemeente van de Oost-Vlaamse hoofdstad vindt u vrijwel alles wat u nodig heeft. Zo bevat de gekende Kortrijksesteenweg zo goed als alle winkels, gaande van supermarkten tot kledingwinkels en doe-het-zelvers. Heeft u iets specifieks nodig? Dan bent u slechts een korte autorit verwijderd van de winkelstraten in het centrum van Gent.

Kindvriendelijkheid voorop

Een woning aanschaffen in Sint-Denijs-Westrem is tevens een slimme zet voor gezinnen met kinderen. Er is een breed scala aan kinderopvang en basisscholen beschikbaar, zoals Juffrouw Ooievaar, Kinderopvang De Uiltjes, en Basisonderwijs Westerhem.

Voor jongeren zijn er ook tal van mogelijkheden, zoals Don Bosco Technisch Instituut en de middelbare scholen in de naburige deelgemeenten. Na schooltijd is er genoeg te doen, met verschillende jeugdbewegingen, zoals Scouts & Gidsen De Zonnekerels en FOS Tom Wilson, en diverse sportclubs, waaronder KVV Sint-Denijs Sport en Ghent Gators.

Vrije tijdsbesteding

Volwassenen die een huis in Sint-Denijs-Westrem kopen, zullen zich verder evenmin vervelen. De gemeente organiseert jaarlijks diverse leuke evenementen, met als hoogtepunten Westrem Koerse en Dioniss festival. Bovendien zijn er uitgebreide sportfaciliteiten en prachtige landschappen om te ontdekken.

Goed te bereiken

Sint-Denijs-Westrem is goed toegankelijk via verschillende routes. De deelgemeente ligt namelijk aan zowel de R4 als de E40. Bovendien kunt u eenvoudig per fiets of met het openbaar vervoer, via De Lijn, naar naburige gemeenten zoals Sint-Martens-Latem, Deinze, Destelbergen of (de andere deelgemeenten van) Gent reizen.

Een huis kopen in St-Denijs-Westrem? Contacteer ons!

Immo Da Vinci is uw perfecte metgezel bij het vinden en kopen van een huis in Sint-Denijs-Westrem. Met onze grondige kennis van de omgeving zorgen wij ervoor dat uw zoektocht naar een nieuw thuis moeiteloos verloopt.

Ontdek ons overig immo aanbod in St-Denijs-Westrem

Twijfelt u nog over een huis kopen in Sint-Denijs-Westrem?

Is Sint-Denijs-Westrem toch niet helemaal wat u zoekt? Geen probleem! Bekijk gerust ons aanbod in de nabijgelegen gemeenten of deelgemeenten. Ontdek ons aanbod in Gent, Mariakerke, Drongen, Wondelgem, Sint-Amandsberg, Gentbrugge, Lochristi, Zwijnaarde, Destelbergen, Oostakker, Melle, Merelbeke, Sint-Martens-Latem, De Pinte, en Evergem.

Heeft u nog vragen of nood aan informatie? Aarzel dan uiteraard niet Immo Da Vinci te contacteren. We helpen u graag bij uw zoektocht naar een huis of appartement!