09 273 55 55

Huis te koop in St-Denijs-Westrem

Huis te koop in St-Denijs-Westrem

Leuk wonen, maar wel vlak langs winkels en vrijetijdsmogelijkheden? Bezin dan een huis te kopen in St-Denijs-Westrem in Oost-Vlaanderen. Hier een woonhuis aanschaffen is een slimme keuze en goede investering. We zetten de pre's voor u op een rijtje:

Veel inkoopmogelijkheden

In deze gemeente naast Gent is het gemakkelijk winkelen. Denk maar aan de Carrefour ST Denijs-Westrem in de Kortrijksesteenweg of de Delhaize Gent Star in de Kortrijksesteenweg.

Kindvriendelijke gemeente

De stad van Bv’s als Wouter Weylandt en Katja Retsin kent eveneens een ruim aanbod aan kinderopvang, zoals Kinderopvang De Uiltjes of Basisonderwijs Westerhem.

Vrije tijd

Ook op vlak van vrije tijd en sportmogelijkheden komt u niets te kort in de regio met postcode 9051. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de Chiro Oost-Vlaanderen of de Chiro Ambo voor de jeugd. De gemeente telt eveneens vele sportclubs, zoals Voetbalclub KVV Sint-Denijssport, American Football club Ghent Gators of Tennisclub Sint-Denis.

Met de fiets of bus

Ook steeds handig om weten. Op 40 minuten staat u al met de fiets in Destelbergen, met De Lijn in minder dan 25 minuten.

Een huis kopen in St-Denijs-Westrem? Contacteer ons

Vastgoedmakelaar Immo Da Vinci is de perfecte partner in uw zoektocht naar een woonhuis. Wij kennen de streek als geen ander en helpen u te ontzorgen bij uw zoektocht naar een nieuwe woning in St-Denijs-Westrem.

Ons Immo aanbod in St-Denijs-Westrem