09 273 55 55

Huis te koop in Melle

Huis te koop in Melle

Wil je wonen in een gezellige omgeving, maar toch met alle voordelen van een stad in de buurt? Overweeg dan een huis te kopen in Melle, een aangename gemeente in Oost-Vlaanderen. Een woning in Melle is een slimme keuze en een goede investering.

Alles binnen handbereik

In Melle vindt u alles wat u nodig heeft. Zo vindt u heel wat supermarkten en handelszaken langs de Brusselsesteenweg die de gemeente doorkruist. Zoekt u iets specifieks? Het stadscentrum van Gent, met zijn uitgebreide winkelmogelijkheden, ligt op slechts op een fiets-, tram- of korte autorit van u verwijderd.

Ideaal voor jong en oud

De stad van Bv’s als Adolphe Dechamps en Joke Van de Velde is ook een uitstekende locatie voor gezinnen. Er is een uitgebreid aanbod aan kinderopvang en basisscholen, waaronder Fie & Ola, het Oogappeltje, de Sint-Vincentius Basisschool en de lagere school van College Paters Jozefieten Melle. Wordt uw kroost wat ouder? Dan heeft Melle ook voor jongeren veel te bieden. Ze kunnen bijvoorbeeld naar College Paters Jozefieten Melle of Sint-Franciscus gaan.

Ook na de school- en werkuren valt er veel te beleven, zoals deelnemen aan jeugdbewegingen, jeugdhuizen en sportclubs, waaronder Chiro Geertrui, KSA Melle, Jeugdhuis De Schorpioen, Voetbalclub Cercle Melle en Padel Club Melle. Ook voor volwassenen is er in Melle genoeg te beleven, met diverse sportclubs en evenementen.

Een uitstekende ligging

Melle is op diverse manieren uitstekend bereikbaar. De gemeente ligt aan de E40 en de R4, waardoor waardoor u binnen de kortste keren in Gent of de omliggende gemeenten bent. Daarnaast duurt het vanuit Melle nog geen 30 minuten om per fiets of per tram in het centrum van de hoofdstad van Oost-Vlaanderen te staan.

Een huis kopen in Melle? Contacteer ons!

Vastgoedmakelaar Immo Da Vinci is de perfecte partner in uw zoektocht naar een woongelegenheid. Wij kennen de streek als geen ander en helpen u te ontzorgen bij uw zoektocht naar een nieuwe woning in Melle.

Ons Immo aanbod in Melle

Toch op zoek naar iets anders?

Is een huis in Melle toch niet helemaal wat u zoekt? Geen probleem! Bekijk gerust ons aanbod in de nabijgelegen gemeenten. Ontdek ons aanbod in Mariakerke, Drongen, Wondelgem, Sint-Amandsberg, Gent, Gentbrugge, Sint-Denijs-Westrem, Oostakker, Zwijnaarde, Lochristi, Destelbergen, Merelbeke, Sint-Martens-Latem, De Pinte, en Evergem.