09 273 55 55

Huis te koop in De Pinte

Huis te koop in De Pinte

Zoek je rust en ruimte, maar wil je toch dichtbij winkels en recreatie zijn? Overweeg dan een huis te kopen in De Pinte, een deelgemeente van Nazareth-De Pinte in Oost-Vlaanderen. De deelgemeente biedt een perfecte combinatie van stadse gezelligheid en een groene, natuurlijke omgeving. Een huis kopen in De Pinte is dan ook een slimme investering

Hier zijn enkele voordelen voor je op een rij.

Alles binnen handbereik

In "Klein Nazareth" vindt u alles wat u nodig heeft langs de Pintestraat of de Baron de Gieylaan. Heeft u iets specifiek nodig? Dan is het centrum van Gent en al haar shopgelegenheden slechts op een autorit van 15 minuten of een treinrit van slechts 10 minuten van u verwijderd.

Kindvriendelijke gemeente

De Pinte is verder een ideale plek voor gezinnen met kinderen. Er is een breed scala aan kinderopvang en scholen beschikbaar, zoals Opvang 't Knuffelbeertje, VZW 't Zonnetje, Vrije Basisschool De Pinte of GO! basisschool De Kleine Prins.

Wordt uw kind ouder? Dan kan uw kind bijvoorbeeld naar GO! atheneum Erasmus De Pinte, het Don Boscocollege of GO! atheneum Voskenslaan.

Vrije tijd

Ook op vlak van vrije tijd en sportmogelijkheden komt u niets te kort in De Pinte en omgeving. Denk hierbij bijvoorbeeld aan Scouts en gidsen De Pinte-Zevergem, Chiro De Pinte, Jeugdhuis Impuls vzw of 156 ° FOS De Havik voor de jeugd. De gemeente telt eveneens vele sportclubs, zoals Voetbalclub Jong En Vlug, Pilates (In Forma), of Atletiekclub De Pinte. Daarnaast is de deelgemeente ook omringd door natuur door het Parkbos, waardoor ook natuurliefhebbers hun hartje kunnen ophalen. Met jaarlijkse evenementen als Zeverrock of Village 9840 zal u uw agenda altijd gevuld krijgen.

Uitstekende bereikbaarheid

De Pinte is uitstekend bereikbaar. De deelgemeente wordt doorkruist door de E17 en N60, en ook de Gentse R4 en E40 zijn vlot te bereiken. Deze wegen zorgen ervoor dat u snel in steden als Gent (13 km), Kortrijk (40 km) of Brugge (54 km) geraakt.  Daarnaast kunt u snel per fiets of met het openbaar vervoer van De Lijn naar nabijgelegen plaatsen zoals Sint-Martens-Latem,  Sint-Denijs-Westrem, Zwijnaarde en Gent-Centrum reizen.

Een huis kopen in De Pinte? Contacteer ons

Vastgoedmakelaar Immo Da Vinci is de perfecte partner in uw zoektocht naar een woning. Wij kennen de streek als geen ander en helpen u te ontzorgen bij uw zoektocht naar een nieuwe woning in De Pinte.

Liever ergens anders in Oost-Vlaanderen een huis kopen?

Is De Pinte toch niet volledig uw ding? Dat kan! Aarzel dan niet om ons aanbod in de nabijgelegen of deelgemeenten te bekijken. Ontdek ons aanbod in Mariakerke, Wondelgem, Gent-Centrum, Sint-Amandsberg, Oostakker, Gentbrugge, Drongen, Sint-Denijs-Westrem, Zwijnaarde, Destelbergen, Lochristi, Melle, Merelbeke, Sint-Martens-Latem, en Evergem.