09 273 55 55

Huis te koop in Sint-Martens-Latem

Huis te koop in Sint-Martens-Latem

Weelderig wonen, maar wel aangename winkels en vrijetijdsmogelijkheden? Overweeg dan een huis te kopen in Sint-Martens-Latem in Oost-Vlaanderen. Hier een huis aankopen is een slimme keuze en goede investering. We zetten de voordelen voor u op een rijtje:

Gemakkelijk winkelen

In deze kunstenaarsgemeente is het gemakkelijk winkelen. Denk maar aan de Carrefour express in de Karel Lodewijk Maenhoutstraat of de Colruyt in de Kortrijksesteenweg.

Kindvriendelijke gemeente

De stad van BV’s als Maxime De Winne en Koen Wauters kent eveneens een ruim aanbod aan kinderopvang, zoals Het Knuffelhuisje of Sancta Maria.

Vrije tijd

Ook op vlak van vrije tijd en sportmogelijkheden komt u niets te kort in de regio met postcode 9840. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de Scouts Were di - Bos en Leie of de Chiro Gecko Noord voor de jeugd. De gemeente telt eveneens vele sportclubs, zoals Dansclub Biodanza, Badmintonclub Latem-De Pinte of Basketbalclub Latem-De Pinte.

Met de fiets of bus

Ook steeds handig om weten. Op 30 minuten staat u al met de fiets in Gent, met De Lijn in minder dan 1 uur.

Een huis kopen in Sint-Martens-Latem? Contacteer ons

Vastgoedmakelaar Immo Da Vinci is de perfecte partner in uw zoektocht naar een huis. Wij kennen de streek als geen ander en helpen u te ontzorgen bij uw zoektocht naar een nieuwe woning in Sint-Martens-Latem.

Ons Immo aanbod in Sint-Martens-Latem