09 273 55 55

Huis te koop in Sint-Amandsberg

Huis te koop in Sint-Amandsberg

Op zoek naar een gezellige woonomgeving met tal van winkels en recreatiemogelijkheden in de buurt? Dan is Sint-Amandsberg misschien wel de ideale match voor u. Het aanschaffen van een woning in deze deelgemeente van Gent is niet alleen een verstandige keuze, maar ook een nuttige investering. Hier zijn de voordelen voor u op een rijtje gezet.

Veel shopgelegenheden

In deze buurt nabij de Handelsdokken is winkelen een fluitje van een cent. Langs de Antwerpsesteenweg vind je allerlei bekende winkels en supermarkten. Heb je iets specifieks nodig? Dan liggen de winkelstraten van het centrum van Gent op slechts een korte fietstocht afstand.

Kindvriendelijke gemeente

Sint-Amandsberg, gekarakteriseerd als grote en diverse wijk, is tevens een uitstekende locatie voor gezinnen met kinderen. Hier vind je een uitgebreid scala aan kinderopvangmogelijkheden en scholen, waaronder instellingen zoals Kinderdagverblijf Het Nachtegaaltje, Campus Impuls, Sint-Janscollege en De Wijze Boom.

Vrije tijd

Ook op vlak van vrije tijd en sportmogelijkheden komt u niets te kort in de regio met postcode 9040. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de Scouts en Gidsen Ten Berg of de Chiro Oude Bareel voor de jeugd. De gemeente telt eveneens vele sportclubs en -gelegenheden, met Volleybalclub Caruur, Voetbalclub Jago, Turnclub Voorwaarts of zwembad Rozenbroeken als slechts enkele voorbeelden.

Excellente toegankelijkheid

Sint-Amandsberg, gelegen langs de R4, biedt een vlotte verbinding naar de E17, Brusselsesteenweg en E40. Bovendien bereikt u binnen 30 minuten met de fiets Merelbeke, en met De Lijn in minder dan 40 minuten.

Een huis kopen in Sint-Amandsberg? Contacteer ons

Immo Da Vinci staat klaar om u te begeleiden bij het vinden van uw ideale thuis. Met onze diepgaande kennis van de regio zijn wij uw betrouwbare partner bij het zoeken naar een nieuw huis in Sint-Amandsberg, terwijl we ervoor zorgen dat u ontlast wordt van alle zorgen.

Ons overig immo aanbod in Sint-Amandsberg

Liever elders in of nabij het Gentse?

Is het Sint-Amandsberg toch niet helemaal wat u zoekt? Dat kan! Aarzel dan niet om ons aanbod in de nabijgelegen of deelgemeenten te bekijken. Ontdek ons aanbod in Mariakerke, Drongen, Gent Centrum, Wondelgem, Oostakker, Gentbrugge, Ledeberg, Sint-Denijs-Westrem, Zwijnaarde, Destelbergen, Lochristi, Melle, Merelbeke, Sint-Martens-Latem, De Pinte, en Evergem.