09 273 55 55

Huis te koop in Sint-Amandsberg

Huis te koop in Sint-Amandsberg

Plezant wonen, maar wel neven winkels en vrijetijdsmogelijkheden? Beraad dan een huis te kopen in Sint-Amandsberg in Oost-Vlaanderen. Hier een woonst kopen is een slimme keuze en goede investering. We zetten de pluspunten voor u op een rijtje:

Veel shopping centra

In deze gemeente nabij het Handelsdok is het gemakkelijk winkelen. Denk maar aan de Carrefour in de Antwerpsesteenweg of de Delhaize Heirnis in de Heernisplein.

Kindvriendelijke gemeente

De stad van BV’s als Wouter Deprez en Annelies Rutten kent eveneens een ruim aanbod aan kinderopvang, zoals De Regenboog of Kinderdagverblijf OKiDO4KiDS vzw.

Vrije tijd

Ook op vlak van vrije tijd en sportmogelijkheden komt u niets te kort in de regio met postcode 9040. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de Scouts en Gidsen Ten Berg of de Scouts Sint-Bernadette voor de jeugd. De gemeente telt eveneens vele sportclubs, zoals Volleybalclub Caruur, Voetbalclub Jago of Turnclub Voorwaarts.

Met de fiets of bus

Ook steeds handig om weten. Op 30 minuten staat u al met de fiets in Merelbeke, met De Lijn in minder dan 40 minuten.

Een huis kopen in Sint-Amandsberg? Contacteer ons

Vastgoedmakelaar Immo Da Vinci is de perfecte partner in uw zoektocht naar een woonst. Wij kennen de streek als geen ander en helpen u te ontzorgen bij uw zoektocht naar een nieuwe woning in Sint-Amandsberg.

Ons Immo aanbod in Sint-Amandsberg