09 273 55 55

Huis te koop in Gentbrugge

Er werden geen panden gevonden die voldoen aan uw zoekopdracht. Pas uw criteria aan, of schrijf u in om op de hoogte te blijven van nieuwe panden in ons aanbod.

Huis te koop in Gentbrugge

Warm wonen, maar wel met nabijgelegen winkels en vrijetijdsmogelijkheden? Beslis dan een huis te kopen in Gentbrugge in Oost-Vlaanderen. Hier een woning kopen is een slimme keuze en goede investering. We zetten de wins voor u op een rijtje:

Shops dichtbij

In deze Arteveldestad is het gemakkelijk winkelen. Denk maar aan de Carrefour Gentbrugge in de Frederik Burvenichstraat of de Colruyt Ledeberg in de Edmond Van Hoorebekestraat.

Kindvriendelijke gemeente

De stad van Bv’s als Peter Decroubele en Annelies Van Parys kent eveneens een ruim aanbod aan kinderopvang, zoals Kinderdagverblijf de Droomboom of De kleine speurneus.

Vrije tijd

Ook op vlak van vrije tijd en sportmogelijkheden komt u niets te kort in de regio met postcode 9050. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de Chiro Jokido of de Jova Scouts voor de jeugd. De gemeente telt eveneens vele sportclubs, zoals Atletiekclub RCGent, BaseBall en Softball club Knights of Taekwon-do club Gent-Driebeek.

Met de fiets of bus

Ook steeds handig om weten. Op 15 minuten staat u al met de fiets in Gent , met De Lijn in minder dan 20 minuten.

Een huis kopen in Gentbrugge? Contacteer ons

Vastgoedmakelaar Immo Da Vinci is de perfecte partner in uw zoektocht naar een woning. Wij kennen de streek als geen ander en helpen u te ontzorgen bij uw zoektocht naar een nieuwe woning in Gentbrugge.

Ons Immo aanbod in Gentbrugge