09 273 55 55

Huis te koop in Lochristi

Huis te koop in Lochristi

Bent u op zoek naar een rustige gemeente, maar wilt u toch dichtbij winkels en recreatiemogelijkheden wonen? Overweeg dan een huis te kopen in Lochristi (postcode 9080), nabij Gent (Oost-Vlaanderen). Het kopen van een huis op deze locatie is niet alleen een verstandige keuze, maar ook een uitstekende investering

Hier zijn enkele voordelen voor u op een rijtje gezet.

Alles dichtbij

In Lochristi vindt u vrijwel alles wat u nodig heeft. Zo bevat de Antwerpsesteenweg zo goed als alle winkels, gaande van supermarkten tot kledingwinkels en doe-het-zelvers. Heeft u iets specifieks nodig? Dan bent u slechts een korte autorit verwijderd van de winkelstraten in het centrum van Gent.

Aangenaam voor jong & oud

Een huis kopen in Lochristi is ook een interessante zet voor gezinnen met kinderen. Zo is er een uitgebreid aanbod aan kinderopvang en basisscholen, zoals Droomdorp, Kinderopvang Pimpernel, Vrije basisschool Sint-Jozef en Gemeentelijke basisschool Lochristi.

Voor jongeren zijn er eveneens veel opties beschikbaar, zoals Edugo campus Lochristi en de middelbare scholen in de buurgemeente Oostakker. Ook na schooltijd is er volop te beleven voor hen, met diverse jeugdbewegingen, waaronder KLJ Beervelde en Chiro St-Daniƫl, en allerlei sportclubs.

Daarnaast hoeven volwassenen met een huis in Lochristi zich geen moment te vervelen. De gemeente organiseert jaarlijks tal van leuke evenementen, met als hoogtepunt de Lodejofeesten. Bovendien zijn er uitgebreide sportfaciliteiten en prachtige landschappen om te verkennen.

Uitstekend te bereiken

Lochristi is verder goed bereikbaar op diverse manieren. De gemeente bevindt zich namelijk aan zowel de R4 als de E17. Hierdoor bereikt u snel en efficiĆ«nt steden als Gent (15 km), Antwerpen (55 km) of Brussel (64 km). Daarnaast kunt u gemakkelijk vanuit uw huis in  Lochristi met de fiets of met De Lijn naar de naburige gemeentes Lokeren, Laarne, Destelbergen of Gent bezoeken.

Een huis kopen in Lochristi?

Vastgoedmakelaar Immo Da Vinci is de ideale partner voor uw zoektocht naar een huis in Lochristi. Wij kennen de regio door en door en nemen alle zorgen weg bij uw zoektocht naar een nieuwe woning.

Is een woning in Lochristi niet volledig uw ding?

Is Lochristi toch niet helemaal wat u zoekt? Geen probleem! Bekijk gerust ons aanbod in de nabijgelegen gemeenten of deelgemeenten. Ontdek ons aanbod in Gent, Mariakerke, Drongen, Wondelgem, Sint-Amandsberg, Gentbrugge, Ledeberg, Sint-Denijs-Westrem, Zwijnaarde, Destelbergen, Oostakker, Melle, Merelbeke, Sint-Martens-Latem, De Pinte, en Evergem.

Heeft u nog vragen of nood aan informatie? Aarzel dan uiteraard niet Immo Da Vinci te contacteren. We helpen u graag bij uw zoektocht naar een huis of appartement!