09 273 55 55

Huis te koop in Drongen

Huis te koop in Drongen

Op zoek naar een gezellige buurt met alle voordelen van nabijgelegen winkels en recreatiemogelijkheden? Overweeg dan om een huis te kopen in Drongen, een prachtige deelgemeente van de Oost-Vlaamse stad Gent. Het kopen van een woning in deze omgeving is niet alleen een verstandige keuze, maar ook een goede investering. Hier zijn de voordelen voor u op een rijtje gezet.

Gemakkelijk winkelen

In Drongen, ten zuiden van het centrum van Gent, kunt u moeiteloos al uw boodschappen doen. Op de Mariakerksesteenweg vindt u alles wat u nodig heeft. Daarnaast is het centrum van Gent met al zijn winkels eenvoudig te bereiken, op slechts een korte fietsrit (20 minuten), busrit (20 minuten) of autorit (15 minuten) van de deelgemeente verwijderd.

Kindvriendelijke omgeving

Drongen staat bekend als een buurt met een echt dorpsgevoel en is daarom ook ideaal voor gezinnen met kinderen. Er is een ruim aanbod aan kinderopvang en scholen, zoals Kinderdagverblijf Co-Nijntje, Basisschool Mijlpaal of Campus Impuls.

Recreatieve mogelijkheden

Ook op het gebied van vrije tijd en sportactiviteiten komt u niets te kort in Drongen. Voor zowel kinderen en jongeren als volwassenen is er heel wat te doen. Van jeugdbewegingen als Chiro Gecko of Scouts en Gidsen Sint-Coleta tot sportverenigingen of cultuuractiviteiten, in Drongen zal u zich niet vervelen.

Goede bereikbaarheid per fiets of bus

Drongen is uitstekend bereikbaar. De deelgemeente ligt langs de R4, een belangrijke ringweg die Gent verbindt met omliggende gemeenten en belangrijke snelwegen. Bovendien kunt u snel per fiets of met het openbaar vervoer van De Lijn naar naburige gemeenten zoals Mariakerke, Sint-Denijs-Westrem en Gent-Centrum.

Een huis kopen in Drongen? Contacteer ons

Denkt u erover om een huis te kopen in Drongen? Neem dan contact op met Immo Da Vinci. Als vastgoedmakelaar zijn wij de ideale partner in uw zoektocht naar een nieuwe woning. Wij kennen de omgeving als geen ander en helpen u graag bij het vinden van uw droomhuis in Drongen.

Liever ergens anders wonen?

Is Drongen toch niet volledig uw ding? Dat kan! Aarzel dan niet om ons aanbod in de nabijgelegen of deelgemeenten te bekijken. Ontdek ons aanbod in Mariakerke, Wondelgem, Gent-Centrum, Sint-Amandsberg, Oostakker, Gentbrugge, Ledeberg, Sint-Denijs-Westrem, Zwijnaarde, Destelbergen, Lochristi, Melle, Merelbeke, Sint-Martens-Latem, De Pinte, en Evergem.