09 273 55 55

Huis te koop in Destelbergen

Huis te koop in Destelbergen

Wilt u rustig wonen, maar toch dicht bij winkels en vrijetijdsmogelijkheden? Overweeg dan een huis te kopen in Destelbergen, een prachtige Oost-Vlaamse gemeente vlak naast Gent. 

Een woning aanschaffen in Destelbergen is een slimme keuze en een goede investering. Hier zijn de voordelen voor u op een rijtje.

Alles wat u nodig hebt binnen handbereik

Winkelen in 'Destel op de Berg' is eenvoudig. Langs de Dendermondsesteenweg en in het centrum van de deelgemeente Heusden vindt u tal van bekende winkels. Op zoek naar iets specifieks? Het stadscentrum van Gent, waar u volop kunt shoppen, ligt op slechts een kwartier afstand.

Geschikt voor jong en oud

Destelbergen is verder een ideale plek voor gezinnen. In de gemeente van inwoners zoals Danny Claeys en Elsie Sierens, is er een ruim aanbod aan kinderopvang en basisscholen, waaronder Kinderopvang Destelbergen, Klaverkoning, Gemeentelijke Basisschool en BSGO De Klaver.

Voor jongeren zijn er ook tal van mogelijkheden. Ze kunnen bijvoorbeeld naar Atheneum Gentbrugge of Sint-Janscollege Heiveld gaan. Daarnaast is er voor hen veel te beleven, met diverse jeugdbewegingen, jeugdhuizen en sportclubs, waaronder Chiro Destelbergen, Scouts en Gidsen Haegeporters, Voetbalclub KFC Heusden of Tennisclub de Haagse Tennishoek. Ook volwassenen hoeven zich niet te vervelen in Destelbergen, met tal van sportclubs en evenementen.

Fantastische ligging

Destelbergen is uitstekend bereikbaar op verschillende manieren. De gemeente wordt gekruist door de R4 en E17, waardoor u in een mum van tijd in Gent of haar omliggende gemeenten staat. Bovendien bent u met de fiets of via De Lijn snel in de naburige gemeentes Laarne, Lochristi, Sint-Amandsberg, Gentbrugge, Heusden, Oostakker, Melle of Wetteren.

Een huis kopen in Destelbergen? Contacteer ons!

Vastgoedmakelaar Immo Da Vinci is de perfecte partner in uw zoektocht naar een woonhuis. Wij kennen de streek als geen ander en helpen u te ontzorgen bij uw zoektocht naar een nieuwe woning in Destelbergen.

Ons overig immo aanbod in Destelbergen

Toch op zoek naar iets anders?

Is een huis in Destelbergen toch niet helemaal wat u zoekt? Geen probleem! Bekijk gerust ons aanbod in de nabijgelegen gemeenten. Ontdek ons aanbod in Mariakerke, Drongen, Wondelgem, Sint-Amandsberg, Gent, Gentbrugge, Sint-Denijs-Westrem, Oostakker, Zwijnaarde, Lochristi, Melle, Merelbeke, Sint-Martens-Latem, De Pinte, en Evergem.