09 273 55 55

Huis te koop in Destelbergen

Er werden geen panden gevonden die voldoen aan uw zoekopdracht. Pas uw criteria aan, of schrijf u in om op de hoogte te blijven van nieuwe panden in ons aanbod.

Huis te koop in Destelbergen

Ongemoeid wonen, maar wel vlakbij winkels en vrijetijdsmogelijkheden? Besluit dan een huis te kopen in Destelbergen in Oost-Vlaanderen. Hier een woonhuis betrekken is een slimme keuze en goede investering. We zetten de troeven voor u op een rijtje:

Veel shopping centra

In deze Destel op de Berg is het gemakkelijk winkelen. Denk maar aan de AD Heusdeun in de Meersstraat of de Okay in de Laarnebaan.

Kindvriendelijke gemeente

De stad van Bv’s als Danny Claeys en Elsie Sierens kent eveneens een ruim aanbod aan kinderopvang, zoals Kinderopvang Destelbergen of Mannetje Maan Destelbergen.

Vrije tijd

Ook op vlak van vrije tijd en sportmogelijkheden komt u niets te kort in de regio met postcode 9070. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de Chiro Destelbergen of de Scouts en Gidsen Haegeporters Destelbergen voor de jeugd. De gemeente telt eveneens vele sportclubs, zoals Voetbalclub KFC Heusden, Tennisclub de Haagse Tennishoek of FTC Flipper tennisclub.

Met de fiets of bus

Ook steeds handig om weten. Op 50 minuten staat u al met de fiets in Lokeren , met De Lijn in minder dan 20 minuten.

Een huis kopen in Destelbergen? Contacteer ons

Vastgoedmakelaar Immo Da Vinci is de perfecte partner in uw zoektocht naar een woonhuis. Wij kennen de streek als geen ander en helpen u te ontzorgen bij uw zoektocht naar een nieuwe woning in Destelbergen.

Ons Immo aanbod in Destelbergen