09 273 55 55

Immo te koop in St-Denijs-Westrem

Immo te koop in St-Denijs-Westrem

Overweegt u te gaan wonen in St-Denijs-Westrem? Dan zal u waarschijnlijk beroep doen op een vastgoedkantoor zoals Immo Da Vinci bij uw zoektocht naar een geschikt huis of appartement.

Wonen in St-Denijs-Westrem

De Sint Denijs met postcode 9051 ligt in de provincie Oost-Vlaanderen, kent een oppervlakte van 6 km2 en heeft ongeveer 5100 inwoners. Met zijn jaarlijkse events als Festivals, Workshops en Musea is het een knusse stad om in te wonen.

Waarom immo kopen in St-Denijs-Westrem?

Er is enorm veel te beleven in Landbouwdorp. Iedereen kent wel Kasteel Borluut, Don Bosco Sint-Denijs-Westrem of Kasteel Puttenhove. Om te winkelen ben je in de Saint-Genois ook op de juiste plaats met onder meer Winkelen in het centrum St-Denijs-Westrem, Winkelen in Gent en Winkelen in de deelgemeenten. Vergeet dan uiteraard niet te proeven van de lokale specialiteiten zoals O’de Flander graanjenever, Con­fi­se­rie Tem­mer­man en Das­ka­li­dès. Kortom, wonen in St-Denijs-Westrem is gewoon innemend en een goede investering in immo.

Uitgaan kan bijvoorbeeld in Café In' t Gemeentehuis op het Gemeenteplein, Restaurant Pulpo by l'Autre Vie in de Kortrijksesteenweg of Restaurant Le temps d'une chanson in de Gemeenteplein.

Met Maaltebruggepark, Parkbos Vallei van de Rosdambeek en Borluutpark is deze stad aan de Leie bovendien echt een groene stad.

Vastgoed kopen in de Sint Denijs

St-Denijs-Westrem, met zijn gemakkelijke R4 ring, is gelegen aan de E17 en B412. Steden als Brussel (56 km, Kortrijk (43 km) en Roeselare (64,6km) zijn gemakkelijk bereikbaar met de wagen. Neem je liever de trein? Geen probleem, dan kan via Station Sint-Denijns-Westrem.
Verder beschikt deze stad in de St-Denijs-Westrem over een ruim aanbod aan onderwijs-faciliteiten gaande van Kleuterscholen zoals Kleuterdagverblijven, basis- en middelbare scholen zoals Don Bosco en onderwijs voor volwassenen met CVO Groeipunt - campus Zwijnaarde.
Vind je niet meteen je gading in St-Denijs-Westrem? Bekijk dan zeker ook ons aanbod in de nabij gelegen deelgemeenten zoals Zwijnaarde, De Pinte of Drongen.

Nog vragen of informatie? Aarzel dan uiteraard niet Immo Da Vinci te contacteren. We helpen je graag verder met je zoektocht om een huis huis of appartement in St-Denijs-Westrem te kopen!

Ons Immo Aanbod in St-Denijs-Westrem