09 273 55 55

Immo in Sint-Denijs-Westrem kopen

Immo in Sint-Denijs-Westrem kopen

Overweegt u te gaan wonen in Sint-Denijs-Westrem? Dan zal u waarschijnlijk beroep doen op een vastgoedkantoor zoals Immo Da Vinci bij uw zoektocht naar een geschikt huis of appartement.

De voordelen van immo in Sint-Denijs-Westrem

Sint-Denijs-Westrem is met de postcode 9051 een deelgemeente van de Oost-Vlaamse provinciehoofdstad Gent. De deelgemeente kent een oppervlakte van 6km2 en heeft ongeveer 5100 inwoners. Met jaarlijkse events als Westrem Koerse, het Dioniss festival en andere evenementen is het een knusse locatie om in te wonen.

Waarom immo kopen in Sint-Denijs-Westrem?

Er valt enorm veel te beleven in de deelgemeente van Gent. Zo zijn de bekendste bezienswaardigheden de Sint-Denijskerk, het voormalig treinstation en de verschillende kastelen. Om te winkelen bent u in Sint-Denijs-Westrem ook op de juiste plaats, met name op de gekende Kortrijksesteenweg. Zoekt u een specifieke winkel? Dan zijn de winkelstraten van Gent Centrum slechts op een fiets- tramrit van u verwijderd. Vergeet dan uiteraard niet te proeven van de lokale specialiteiten zoals O’de Flander graanjenever, Con­fi­se­rie Tem­mer­man en Das­ka­li­dès. Gaat u liever uit eten? Dat kan onder meer in Colmar of Pulpo by l'Autre Vie op de Kortrijksesteenweg, bij Olive op het Gemeenteplein of Anders Restaurant op de Hogeheerweg. Tot slot biedt de deelgemeente aan de Leie met het Parkbos en het Maaltebruggepark ook voldoende groen.

 Kortom, immo in Sint-Denijs-Westrem kopen is gewoonweg aangenaam en een goede investering.

Vastgoed kopen in Sint-Denijs-Westrem

De Gentse deelgemeente is gelegen aan de E40 en N43. Zo zijn steden als Brussel (56 km), Kortrijk (45 km) en Roeselare (43 km) gemakkelijk bereikbaar met de wagen. Door de R4 en R40 ringen zijn ook de andere deel- en buurtgemeenten van Gent vlot toegankelijk. Neemt u liever de trein? Geen probleem, dan kan via Station Gent-Sint-Pieters, dat slechts op een viertal kilometers verwijdert ligt van het centrum van Sint-Denijs-Westrem.

Verder beschikt Sint-Denijs-Westrem over een ruim aanbod aan onderwijsfaciliteiten, gaande van kleuter- en basisscholen tot middelbare scholen. Basisonderwijs Westerhem, BS Sint-Paulus of Don Bosco zijn slechts enkele voorbeelden. Naast kinderen kunnen ook volwassenen het een en het ander opsteken met de Gentse hogescholen, Universiteit Gent of de Centra voor Volwassenenonderwijs in de buurt.

Ons immo aanbod in Sint-Denijs-Westrem

Bent u overtuigd van Sint-Denijs-Westrem? Wij ook! Bekijk wat we te bieden hebben in deze levendige deelgemeente:

Toch op zoek naar een woning op een andere locatie?

Vindt u niet meteen uw gading in Sint-Denijs-Westrem? Bekijk dan zeker ook ons aanbod in de nabijgelegen buurgemeenten zoals Sint-Martens-Latem, De Pinte, Merelbeke, of blijf in Gent en haar deelgemeenten, zoals ZwijnaardeMariakerke, Drongen of Gentbrugge.

Heeft u nog vragen of nood aan informatie? Aarzel dan uiteraard niet Immo Da Vinci te contacteren. We helpen uw graag verder met uw zoektocht om een huis huis of appartement!