09 273 55 55

Wenst u te verhuren?

Een goede huurder vinden is goud waard. Immo Da Vinci neemt u graag deze kopzorg uit handen door doordacht en systematisch te werk te gaan.

Hoe we dat doen ontdekt u hieronder.

Ons bereik

Met bijna 30.000 actieve volgers op onze sociale media liggen we ver voor op onze concurrentie in Gent. Via onze eigen website, portaal sites, banners, magazines, advertenties, affiches, plakkaten, baches, Google Adwords en social media bereiken we wekelijks meer dan 100.000 personen.

Zo zorgen we ervoor dat uw pand bij zo veel mogelijk geïnteresseerden terecht komt.

Onze Werkwijze

Kennismaking

Alles begint met een kennismaking, wij luisteren graag naar uw verwachtingen, uw noden en wensen betreffende de verhuur van uw eigendom, we helpen u een realistische huurprijs te bepalen rekeninghoudend met relevante factoren zoals ligging en staat van het pand.

Verhuurdossier

Wij stellen een grondig verhuurdossier samen met alle nodige informatie betreffende uw pand en zorgen voor aantrekkelijke foto’s.

Marketing & promotie

Een uitgebreide onlinecampagne met advertenties op de belangrijkste portaalsites, onze eigen website en social media , een uitgebreide database aan actief zoekenden en reclame aan het pand zelf zorgen voor optimale visibiliteit. 

Begeleiding kandidaat-huurders

We leggen de afspraken vast voor uw pand en begeleiden elke kandidaat-huurder individueel. 

Screening kandidaat-huurders

Kandidaturen worden met de grootste zorg en discretie gescreend. We houden steeds nauw contact met u als eigenaar en enkel met uw goedkeuring gaan we over naar de volgende stap.

Huurovereenkomst

We zorgen voor de ondertekening van een actueel huurcontract, blokkeren de huurwaarborg, maken een uitgebreide plaatsbeschrijving op en brengen de verplichte registraties in orde. 

Wat zeggen onze klanten

 • De aanpak van Immo Da Vinci heeft ons aangenaam verrast!
  De efficiënte aanpak van Kevin en collega Mathieu heeft ons enorm goed geholpen.
  Ik raad dan ook iedereen Immo Da Vinci aan!
  An Strobbe
 • Zeer professioneel & vriendelijk geholpen geweest, bedankt Kevin Eeckhoudt!
  Robin Boone
 • Zonder twijfel een van de beste vastgoedmakelaars. Onze contactpersoon Kevin Eeckhoudt was uiterst behulpzaam, enthousiast, kent zijn vak, denkt actief mee, neemt initiatief waar nodig en hield ons bijna in real-time op de hoogte van de vorderingen in het dossier van onze aankoop. Absoluut aan te raden!

  Simon Vanderkerken
  Simon Vanderkerken
 • Wij hebben een nieuwbouw gekocht via Immo Da Vinci. Vanaf het 1ste contact was het een zeer positieve ervaring. We werden vriendelijk ontvangen en de voorstelling van het project waarin we interesse toonde was ook heel professioneel. Alle vragen die we hadden tijdens en na ons gesprek, werden snel correct beantwoord. Immo Da Vinci is hierdoor een aanrader en ik wil ook onze makelaar Fanny extra bedanken voor alle moeite die ze gedaan heeft.
  Simon Dillen
 • Zeer tevreden over de samenwerking met Guillaume bij de verkoop van ons appartement. Na een negatieve ervaring met een ander kantoor zijn we overgestapt naar Immo Da Vinci. Guillaume maakt duidelijke beloftes en afspraken en maakt die ook waar. Aanrader!
  Matthias V

Ontdek wat wij voor u kunnen betekenen!

Wenst u uw woning te verhuren? Wij helpen u graag!
Wij maken graag tijd voor u, daarom vragen wij vriendelijk om een afspraak te maken
Contacteer ons