09 273 55 55

Wenst u te verhuren?

Een goede huurder vinden is goud waard. Immo Da Vinci neemt u graag deze kopzorg uit handen door doordacht en systematisch te werk te gaan.

Hoe we dat doen ontdekt u hieronder.

Ons bereik

Met bijna 30.000 actieve volgers op onze sociale media liggen we ver voor op onze concurrentie in Gent. Via onze eigen website, portaal sites, banners, magazines, advertenties, affiches, plakkaten, baches, Google Adwords en social media bereiken we wekelijks meer dan 100.000 personen.

Zo zorgen we ervoor dat uw pand bij zo veel mogelijk geïnteresseerden terecht komt.

Wenst u te verhuren?

Onze Werkwijze

Kennismaking
Kennismaking

Alles begint met een kennismaking, wij luisteren graag naar uw verwachtingen, uw noden en wensen betreffende de verhuur van uw eigendom, we helpen u een realistische huurprijs te bepalen rekeninghoudend met relevante factoren zoals ligging en staat van het pand.

Verhuurdossier
Verhuurdossier

Wij stellen een grondig verhuurdossier samen met alle nodige informatie betreffende uw pand en zorgen voor aantrekkelijke foto’s.

Marketing & promotie
Marketing & promotie

Een uitgebreide onlinecampagne met advertenties op de belangrijkste portaalsites, onze eigen website en social media , een uitgebreide database aan actief zoekenden en reclame aan het pand zelf zorgen voor optimale visibiliteit. 

Begeleiding kandidaat-huurders
Begeleiding kandidaat-huurders

We leggen de afspraken vast voor uw pand en begeleiden elke kandidaat-huurder individueel. 

Screening kandidaat-huurders
Screening kandidaat-huurders

Kandidaturen worden met de grootste zorg en discretie gescreend. We houden steeds nauw contact met u als eigenaar en enkel met uw goedkeuring gaan we over naar de volgende stap.

Huurovereenkomst
Huurovereenkomst

We zorgen voor de ondertekening van een actueel huurcontract, blokkeren de huurwaarborg, maken een uitgebreide plaatsbeschrijving op en brengen de verplichte registraties in orde. 

Ontdek wat wij voor u kunnen betekenen!

Wenst u uw woning te verkopen of verhuren? Wij helpen u graag!
Wij maken graag tijd voor u, daarom vragen wij vriendelijk om een afspraak te maken
Contacteer ons