09 273 55 55

Huis te koop in Zwijnaarde

Huis te koop in Zwijnaarde

Op zoek naar een rustige woonomgeving, maar toch dicht bij de stad met al haar winkels en recreatiemogelijkheden? Overweeg dan een huis te kopen in Zwijnaarde, een prachtige deelgemeente in de hoofdstad van Oost-Vlaanderen. 

Wonen in Zwijnaarde is een slimme keuze en een goede investering. Hier zijn de voordelen voor u op een rijtje gezet.

Alle winkels binnen handbereik

In deze deelgemeente van Gent, voormalig benoemd als Suinarda, is winkelen eenvoudig. In het centrum vindt u een aantal gekende supermarkten, bakkers en slagers. Mocht dit aanbod niet volstaan, dan bent u vanuit Zwijnaarde in slechts 20 minuten met de fiets of 30 minuten met de tram in het centrum van Gent, waar de bekende winkelstraten zoals de Veldstraat en het Zuidshoppingcenter kunt vinden.

Een deelgemeente voor jong en oud

Zwijnaarde wordt doorgaans beschreven als "een gezellige en groene wijk, met een aangename dorpssfeer'. Dit maakt dat een huis kopen in Zwijnaarde ook een ideale keuze is voor gezinnen. De thuishaven van BV’s als Karel Van de Woestijne en Benoni Beheyt kent eveneens een ruim aanbod aan kinderopvang en basisscholen, met De Parkkabouter of Vrije Basisschool - Sint Vincentius als voorbeelden.

Ook voor jongeren zijn er heel wat opties beschikbaar. Zo kunnen ze terecht in Sint-Paulus of Don-Bosco. Daarnaast valt er na de valt er voor hen heel wat te beleven, met diverse jeugdbewegingen (bijvoorbeeld KLJ Zwijnaarde-Zvergem of ontmoetingscentrum Variant), jeugdhuizen en sportclubs.

Vrije tijd

Ook volwassenen hoeven zich niet te vervelen in de deelgemeente met postcode 9052. De gemeente telt twee bibliotheken, diverse evenementen en vele sportclubs, zoals Voetbalclub Hou ende Trou Zwijnaarde, Turnclub Olympia of Volleybalclub Dao. Het Parkbos en de trage wegen maken het er ook heerlijk wandelen.

Uitstekend te bereiken

Zwijnaarde is ten slotte zeer goed te bereiken, en dit op verschillende manieren. De deelgemeente ligt pal aan de E40 en E17. Daarnaast brengt de R4 u snel en efficiënt naar Gent en de omringende (deel)gemeenten. Daarnaast staat u snel met de fiets of met De Lijn in buurgemeentes De Pinte, Merelbeke of Melle.

Een huis kopen in Zwijnaarde? Contacteer ons

Vastgoedmakelaar Immo Da Vinci is de perfecte partner in uw zoektocht naar een woning. Wij kennen de streek als geen ander en helpen u te ontzorgen bij uw zoektocht naar een nieuwe huis in Zwijnaarde.

Bekijk ons vastgoedaanbod in Zwijnaarde en ontdek wat we te bieden hebben.

Toch op zoek naar iets anders?

Is een huis in Zwijnaarde toch niet volledig uw ding? Dat kan! Aarzel dan niet om ons aanbod in de nabijgelegen of deelgemeenten te bekijken. Ontdek ons aanbod in Mariakerke, Drongen, Wondelgem, Sint-Amandsberg, Gent, Gentbrugge, Sint-Denijs-Westrem, Oostakker, Destelbergen, Lochristi, Melle, Merelbeke, Sint-Martens-Latem, De Pinte, en Evergem.