09 273 55 55

Huis te koop in Zwijnaarde

Huis te koop in Zwijnaarde

Heerlijk wonen, maar wel niet ver verwijderd van winkels en vrijetijdsmogelijkheden? Opteer dan een huis te kopen in Zwijnaarde in Oost-Vlaanderen. Hier een verblijf verwerven is een slimme keuze en goede investering. We zetten de wins voor u op een rijtje:

Gemakkelijk inkopen

In deze stad met bijnaam Suinarde is het gemakkelijk winkelen. Denk maar aan de Delhaize in de Oudenaardse Steenweg of de Carrefour Zwijnaarde in de Heerweg-Zuid.

Kindvriendelijke gemeente

De stad van BV’s als Karel Van de Woestijne en Benoni Beheyt kent eveneens een ruim aanbod aan kinderopvang, zoals De Parkkabouter of Vrije Basisschool - Sint Vincentius.

Vrije tijd

Ook op vlak van vrije tijd en sportmogelijkheden komt u niets te kort in de regio met postcode 9052. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de Chiro Ambo of de KLJ Zwijnaarde-Zevergem voor de jeugd. De gemeente telt eveneens vele sportclubs, zoals Voetbalclub Hou ende Trou Zwijnaarde, Turnclub Olympia of Volleybalclub Dao.

Met de fiets of bus

Ook steeds handig om weten. Op 25 minuten staat u al met de fiets in Gent, met De Lijn in minder dan 40 minuten.

Een huis kopen in Zwijnaarde? Contacteer ons

Vastgoedmakelaar Immo Da Vinci is de perfecte partner in uw zoektocht naar een verblijf. Wij kennen de streek als geen ander en helpen u te ontzorgen bij uw zoektocht naar een nieuwe woning in Zwijnaarde.

Ons Immo aanbod in Zwijnaarde