09 273 55 55

Huis te koop in Evergem

Huis te koop in Evergem

Ver van druk verkeer wonen, maar wel vlak langs winkels en vrijetijdsmogelijkheden? Beraad dan een huis te kopen in Evergem in Oost-Vlaanderen. Hier een verblijf bekomen is een slimme keuze en goede investering. We zetten de voordelen voor u op een rijtje:

Gemakkelijk inkopen doen

In deze fusiegemeente is het gemakkelijk winkelen. Denk maar aan de Carrefour in Elslo of de Delhaize in de Hospitaalstraat 46.

Kindvriendelijke gemeente

De stad van BV’s als Joost Van H en Charlotte de Witte kent eveneens een ruim aanbod aan kinderopvang, zoals Partena Kinderdagverblijf Jodelie Evergem of Gemeentelijke Basisschool Evergem.

Vrije tijd

Ook op vlak van vrije tijd en sportmogelijkheden komt u niets te kort in de regio met postcode 9940. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de Chiro Sleidinge of de Scouts en Gidsen Evergem Pegasus & Andromeda voor de jeugd. De gemeente telt eveneens vele sportclubs, zoals Wandelclub Al Kontent, Loopclub Runners of Voetbalploeg KFC Evergem.

Met de fiets of bus

Ook steeds handig om weten. Op 45 minuten staat u al met de fiets in Zelzate , met De Lijn in minder dan 1 uur.

Een huis kopen in Evergem? Contacteer ons

Vastgoedmakelaar Immo Da Vinci is de perfecte partner in uw zoektocht naar een verblijf. Wij kennen de streek als geen ander en helpen u te ontzorgen bij uw zoektocht naar een nieuwe woning in Evergem.

Ons Immo aanbod in Evergem