09 273 55 55

Huis te koop in Wondelgem

Huis te koop in Wondelgem

Familiair wonen, maar wel met nabijgelegen winkels en vrijetijdsmogelijkheden? Decideer dan een huis te kopen in Wondelgem in Oost-Vlaanderen. Hier een woonplaats betrekken is een slimme keuze en goede investering. We zetten de pro's voor u op een rijtje:

Gemakkelijk inkopen doen

In deze stad ten noorden van Gent is het gemakkelijk winkelen. Denk maar aan de Delhaize Wondelgem in de Botestraat of de Colruyt Wondelgem in de Botestraat.

Kindvriendelijke gemeente

De stad van Bv’s als Tony Van Parys en Fatma Pehlivan kent eveneens een ruim aanbod aan kinderopvang, zoals De Leeuwtjes of GVB Mariavreugde.

Vrije tijd

Ook op vlak van vrije tijd en sportmogelijkheden komt u niets te kort in de regio met postcode 9032. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de Jova Scouts of de Chiro Sint-Jan-Berchmans voor de jeugd. De gemeente telt eveneens vele sportclubs, zoals Badmintonclub Auricula, Aerobicclub Anarogym of Minivoetbalclub Miljaar.

Met de fiets of bus

Ook steeds handig om weten. Op 10 minuten staat u al met de fiets in Gent, met De Lijn in minder dan 15 minuten.

Een huis kopen in Wondelgem? Contacteer ons

Vastgoedmakelaar Immo Da Vinci is de perfecte partner in uw zoektocht naar een woonplaats. Wij kennen de streek als geen ander en helpen u te ontzorgen bij uw zoektocht naar een nieuwe woning in Wondelgem.

Ons Immo aanbod in Wondelgem