09 273 55 55

Huis te koop in Wondelgem

Huis te koop in Wondelgem

Op zoek naar een huiselijke omgeving met alle gemakken van nabijgelegen winkels en recreatiemogelijkheden? Overweeg dan een huis te kopen in Wondelgem, een prachtige deelgemeente van de Oost-Vlaamse hoofdstad Gent. Het vestigen van een thuis in deze buurt is niet alleen een verstandige keuze, het is ook een goede investering. We zetten de pro's voor u op een rijtje.

Gemakkelijk inkopen doen

Deze deelgemeente, ten noorden van het centrum van Gent, kan u gemakkelijk winkelen. Denk maar aan de Delhaize Wondelgem in de Botestraat of de Colruyt Wondelgem in de Botestraat. Als u kleding, elektronica of andere benodigdheden nodig heeft, bent u slechts een korte fietstocht of tramrit verwijderd van de winkelstraten van het centrum van Gent.

Kindvriendelijke gemeente

Wondelgem is als 'wijk met een echt dorpsgevoel' ook een ideale plek voor kinderen. Er is een ruim aanbod aan kinderopvang en scholen, met voorbeelden als De Leeuwtjes of GVB Mariavreugde.

Vrije tijd

Ook op vlak van vrije tijd en sportmogelijkheden komt u niets te kort in de regio met postcode 9032. Denk hierbij bijvoorbeeld aan Scouts en Gidsen Brigands De Kleine Prins of FOS De Zwaluw voor de jeugd. De gemeente telt eveneens vele sportclubs, zoals Buurtvoetbal of Basketbal Buurtsport. Ben je eerder een boekenfan? Dan kan u terecht in de lokale bibliotheek in de Vierweegsestraat.

Met de fiets of bus

Wondelgem is ook uitstekend bereikbaar, met diverse vervoersmogelijkheden die u gemakkelijk naar het stadscentrum van Gent en andere omliggende gebieden brengen. De R4 en de R40 bieden efficiƫnte verbindingen naar de E40 en E17 snelwegen. Bovendien kunt u snel per fiets of met het openbaar vervoer van De Lijn naar naburige gemeenten zoals Evergem, Mariakerke en Oostakker.

Een huis kopen in Wondelgem? Contacteer ons

Vastgoedmakelaar Immo Da Vinci is de perfecte partner in uw zoektocht naar een woonplaats. Wij kennen de streek als geen ander en helpen u te ontzorgen bij uw zoektocht naar een nieuwe woning in Wondelgem.

Ons overig immo aanbod in Wondelgem

Liever ergens anders wonen?

Is het Wondelgem toch niet volledig uw ding? Dat kan! Aarzel dan niet om ons aanbod in de nabijgelegen of deelgemeenten te bekijken. Ontdek ons aanbod in Mariakerke, Drongen, Gent Centrum, Sint-Amandsberg, Oostakker, Gentbrugge, Ledeberg, Sint-Denijs-Westrem, Zwijnaarde, Destelbergen, Lochristi, Melle, Merelbeke, Sint-Martens-Latem, De Pinte, en Evergem.