09 273 55 55

Huis te koop Mariakerke

Huis te koop Mariakerke

Bent u op zoek naar een knusse buurt met alle gemakken van nabijgelegen winkels en recreatieve voorzieningen? Denk er dan eens over na om een huis te kopen in Mariakerke, een prachtige deelgemeente van de Oost-Vlaamse stad Gent. Een woning in deze omgeving kopen is niet alleen verstandig, het is ook een nuttige investering

Hier zijn de voordelen voor u op een rijtje gezet.

Eenvoudig winkelen

In Mariakerke kunt u gemakkelijk al uw benodigdheden vinden. Op de Brugsesteenweg is alles wat u nodig heeft binnen handbereik. Bovendien is het centrum van Gent, met al zijn winkels, slechts een korte fiets-, bus- (15-20 minuten) of autorit (15 minuten) van de deelgemeente verwijderd.

Kindvriendelijke deelgemeente

Verder staat Mariakerke bekend als een uitstekende keuze voor gezinnen met kinderen. Er is namelijk een brede keuze aan kinderopvang en scholen beschikbaar, zoals Kinderdagverblijf Pinkelotje, GO! Atheneum Mariakerke en EVISO Mariakerke.

Vrijetijdsbesteding

Ook wat betreft vrijetijdsbesteding en sportactiviteiten ontbreekt het niet aan mogelijkheden in Mariakerke. Of u nu een kind, jongere of volwassene bent, er is voor elk wat wils. Van jeugdbewegingen zoals Chiro OLV Mariakerke of Scouts en Gidsen Ardu tot sportverenigingen en culturele activiteiten, in Mariakerke zult u zich zeker niet vervelen.

Prima toegankelijkheid met de fiets of bus

Mariakerke scoort op het vlak van bereikbaarheid zeer hoog. De deelgemeente bevindt zich langs de R4, een belangrijke ringweg die Gent verbindt met omliggende gemeenten en essentiƫle snelwegen. Bovendien kunt u gemakkelijk per fiets of met het openbaar vervoer van De Lijn naar naburige gemeenten zoals Drongen, Wondelgem en het centrum van Gent.

Een huis kopen in Mariakerke? Contacteer ons

Overweegt u om een woning aan te schaffen in Mariakerke? Aarzel dan niet om contact op te nemen met Immo Da Vinci. Als vastgoedmakelaar zijn wij uw ideale partner bij het zoeken naar een nieuwe woning. Wij zijn goed bekend met de omgeving en staan klaar om u te helpen bij het vinden van uw droomhuis in Mariakerke.

Bekijk ons vastgoedaanbod in Mariakerke en ontdek wat we te bieden hebben.

Mariakerke toch niet volledig wat u zoekt?

Is Mariakerke toch niet volledig uw ding? Dat kan! Bekijk gerust ons aanbod in de nabijgelegen of deelgemeenten Drongen, Wondelgem, Gent-Centrum, Sint-Amandsberg, Oostakker, Gentbrugge, Ledeberg, Sint-Denijs-Westrem, Zwijnaarde, Destelbergen, Lochristi, Melle, Merelbeke, Sint-Martens-Latem, De Pinte, en Evergem.