09 273 55 55

Zorgeloos verkopen is onze kunst

Of u nu een rijhuis, een villa, een bouwgrond of een kasteel verkoopt, Immo Da Vinci zorgt voor een zorgeloze ervaring. U krijgt gedurende het hele proces één vaste contactpersoon die u begeleidt van het eerste bezoek aan de woning tot de finale handtekening. We kijken ook verder dan enkel de stenen. Zijn er ontwikkelingsmogelijkheden voor uw pand of grond? Dan zoeken we actief mee naar de gepaste projectontwikkelaar. Heeft uw pand een lichte opfrisbeurt nodig? Dan restylen we de woning om zo voor die perfecte eerste indruk te zorgen. Op die manier garanderen we elke verkoper de correcte prijs voor zijn of haar woning.

Vraag uw schatting aan
Ons bereik

Met bijna 30.000 actieve volgers op onze sociale media liggen we ver voor op onze concurrentie in Gent. Via onze eigen website, portaal sites, banners, magazines, advertenties, affiches, plakkaten, baches, Google Adwords en social media bereiken we wekelijks meer dan 100.000 personen.

Zo zorgen we ervoor dat uw pand bij zo veel mogelijk geïnteresseerden terecht komt.

Wij kennen de kunst van verkoop
Onze werkwijze
Kennismaking

De eerste stap is de kennismaking. Wat zijn uw verwachtingen, noden en wensen? We bekijken samen met u het pand. Open en duidelijke communicatie zijn hierbij essentieel. We maken geen loze beloftes.

Waardebepaling
Waardebepaling

De waarde van een woning bepalen is meer dan vierkante meters optellen. Er komt ook heel wat gevoel bij kijken. Wij bepalen samen met u een correcte en gemotiveerde prijs gebaseerd op reële cijfers. 

Vraag uw schatting aan
Juridische documenten
Papierwerk

Bij een verkoop komt uiteraard ook wat papierwerk kijken. We nemen dat zo veel mogelijk uit uw handen om zo uw dossier te vervolledigen. Bijvoorbeeld door de de notaris van uw keuze te contacteren en de nodige documenten te verzamelen.

Contacteer ons
Fotografie & restyling

Een goede eerste indruk is cruciaal en geeft vaak de doorslag bij een aankoop. Potentiële kopers zetten sneller de stap wanneer ze zichzelf in uw pand zien wonen, en daar kunnen we een stapje bij helpen. Indien nodig stylen we het huis. Dat kan eenvoudig met wat dekens, kussens en andere accessoires. We kunnen ook digitaal aan de slag gaan en tonen welk potentieel een pand heeft.

Daarnaast zetten we professionele fotografen in om uw pand in beeld te brengen. Foto’s met perfect contrast en helderheid genomen met topmateriaal laten uw vastgoed helemaal tot zijn recht komen.

 • Na
  Voor
Marketing & Promotie
Marketing & Promotie

De mogelijkheden om uw pand te promoten zijn eindeloos. Uiteraard verschijnt uw advertentie op de bekende vastgoed websites en komen er stijlvolle borden aan uw woning te hangen.

We maken ook reclame via kantoorvitrines, persoonlijke mailings, online-advertenties, sociale media en advertenties in gespecialiseerde en regionale pers. Zo wordt uw woning optimaal in de kijker gezet.

Begeleiding kandidaatkopers
Begeleiding kandidaat-kopers

Kandidaat-kopers krijgen vanaf hun eerste bezoek tot de eigenlijke overdracht van de woning dezelfde begeleider. Op die manier zorgen we voor een sfeer van vertrouwelijkheid. 

Verkoopsovereenkomst

We begeleiden u doorheen het hele verkooptraject met open en duidelijke communicatie, ook in de onderhandeling met kandidaat-kopers. Bereiken we een akkoord dan zorgen we voor een sluitende en correcte verkoopovereenkomst waarbij we in nauw contact blijven met uw notaris.

Wat zeggen onze klanten
 • Zeer tevreden over de samenwerking met Guillaume bij de verkoop van ons appartement. Na een negatieve ervaring met een ander kantoor zijn we overgestapt naar Immo Da Vinci. Guillaume maakt duidelijke beloftes en afspraken en maakt die ook waar. Aanrader!
  Matthias V
 • Wij hebben een nieuwbouw gekocht via Immo Da Vinci. Vanaf het 1ste contact was het een zeer positieve ervaring. We werden vriendelijk ontvangen en de voorstelling van het project waarin we interesse toonde was ook heel professioneel. Alle vragen die we hadden tijdens en na ons gesprek, werden snel correct beantwoord. Immo Da Vinci is hierdoor een aanrader en ik wil ook onze makelaar Fanny extra bedanken voor alle moeite die ze gedaan heeft.
  Simon Dillen
 • De aanpak van Immo Da Vinci heeft ons aangenaam verrast!
  De efficiënte aanpak van Kevin en collega Mathieu heeft ons enorm goed geholpen.
  Ik raad dan ook iedereen Immo Da Vinci aan!
  An Strobbe
 • Zonder twijfel een van de beste vastgoedmakelaars. Onze contactpersoon Kevin Eeckhoudt was uiterst behulpzaam, enthousiast, kent zijn vak, denkt actief mee, neemt initiatief waar nodig en hield ons bijna in real-time op de hoogte van de vorderingen in het dossier van onze aankoop. Absoluut aan te raden!

  Simon Vanderkerken
  Simon Vanderkerken
 • Zeer professioneel & vriendelijk geholpen geweest, bedankt Kevin Eeckhoudt!
  Robin Boone
Ontdek wat wij voor u kunnen betekenen!
Wenst u uw woning te verkopen of verhuren? Wij helpen u graag!
Wij maken graag tijd voor u, daarom vragen wij vriendelijk om een afspraak te maken
Contacteer ons