09 273 55 55

Uw woning verkopen?

Of u nu een rijhuis, een villa, een bouwgrond of een kasteel verkoopt, Immo Da Vinci zorgt voor een zorgeloze ervaring. U krijgt gedurende het hele proces één vaste contactpersoon die u begeleidt van het eerste bezoek aan de woning tot de finale handtekening. We kijken ook verder dan enkel de stenen. Zijn er ontwikkelingsmogelijkheden voor uw pand of grond? Dan zoeken we actief mee naar de gepaste projectontwikkelaar. Heeft uw pand een lichte opfrisbeurt nodig voor verkoop? Dan restylen we de woning om zo voor die perfecte eerste indruk te zorgen. Op die manier garanderen we elke verkoper een juiste prijs voor zijn of haar woning. Uw huis verkopen? Wij helpen u verder!

Vraag uw schatting aan

Ons bereik

Met bijna 30.000 actieve volgers op onze sociale media liggen we ver voor op onze concurrentie in Gent. Via onze eigen website, portaal sites, banners, magazines, advertenties, affiches, plakkaten, baches, Google Ads en social media bereiken we wekelijks meer dan 100.000 personen.

Zo zorgen we ervoor dat uw pand bij zo veel mogelijk geïnteresseerden terecht komt.

Onze werkwijze

Kennismaking

De eerste stap is de kennismaking. Wat zijn uw verwachtingen, noden en wensen? We bekijken samen met u het pand van kop tot teen. Uw huis verkopen is geen impulsieve beslissing, open en duidelijke communicatie zijn hierbij essentieel. We maken geen loze beloftes.

Gratis Waardebepaling

Wilt u uw huis verkopen maar heeft u geen idee van de waarde? Geen nood, bij Immo Da Vinci helpen we u graag verder. De waarde van uw huis laten schatten is meer dan het optellen van vierkante meters. Bij de schatting van een huis komt ook heel wat gevoel kijken. Onze experts komen graag bij u langs op een tijdstip dat u het beste uitkomt voor een gratis schatting. Samen met u bepalen we een correcte en gemotiveerde prijs gebaseerd op reële cijfers.

Vraag uw schatting aan

Papierwerk

Bij de verkoop van een woning komt uiteraard ook wat papierwerk kijken. We nemen dat zo veel mogelijk uit uw handen om zo uw dossier te vervolledigen. Bijvoorbeeld door de notaris van uw keuze te contacteren en de nodige documenten te verzamelen. Uw woning verkopen is nog nooit zo eenvoudig geweest.

Contacteer ons

Uw woning aantrekkelijk maken voor verkoop

Een goede eerste indruk is cruciaal en geeft vaak de doorslag bij een aankoop. Potentiële kopers zetten sneller de stap wanneer ze zichzelf in uw pand zien wonen, en daar kunnen we een stapje bij helpen.

Als er ontwikkelingsmogelijkheden zijn voor uw huis, zoeken we samen met u naar een gepaste projectontwikkelaar. Verder helpen we ook met het restylen van de woning. Dat kan eenvoudig met wat dekens, kussens en andere accessoires. We kunnen ook digitaal aan de slag gaan en tonen welk potentieel een pand heeft. Een aantrekkelijke inrichting en setting resulteert vaak in een waardeverhoging van uw pand!

Ten slotte zetten we professionele fotografen in om uw pand in beeld te brengen. Een huis verkopen gaat een stuk vlotter met kwalitatief beeldmateriaal. Foto’s met perfect contrast en helderheid genomen met topmateriaal laten uw vastgoed helemaal tot zijn recht komen.

Marketing & Promotie

Uw huis verkopen via een makelaar heeft heel wat voordelen. Zo brengen wij uw woning onder de aandacht via onze verschillende kanalen. De mogelijkheden om uw pand te promoten zijn eindeloos. Met bijna 30.000 actieve volgers op onze sociale media liggen we ver voor op onze concurrentie. Via onze eigen website, portaal sites, banners, magazines, advertenties, affiches, plakkaten, baches, Google Adwords en social media bereiken we wekelijks meer dan 100.000 personen! Zo zorgen we ervoor dat uw pand bij zo veel mogelijk geïnteresseerden terecht komt.

Begeleiding kandidaat-kopers

Bij Immo Da Vinci zorgen we ervoor dat de kandidaat-kopers zich steeds op hun gemak voelen. Kandidaat-kopers krijgen vanaf hun eerste bezoek tot de eigenlijke overdracht van de woning dezelfde begeleider. Dit garandeert een sfeer van vertrouwelijkheid.

Overwegen van een bod

Heeft u een bod op uw huis ontvangen? Wij begeleiden u door het hele verkoopproces met open en duidelijke communicatie, ook tijdens onderhandelingen met kandidaat-kopers, zodat u altijd de beste prijs voor uw huis krijgt.

Verkoopsovereenkomst

Zodra u een bod hebt aanvaard, is het tijd om de koopovereenkomst op te stellen. Het hebben van een ervaren makelaar aan uw zijde tijdens deze stap kan een groot verschil maken in het resultaat van de overeenkomst. Bij Immo Da Vinci zorgen we voor een sluitende en correcte verkoopovereenkomst waarbij we in nauw contact blijven met uw notaris.

Verkocht!

Gefeliciteerd! uw huis is verkocht. Ook nadat uw huis is verkocht, kunt u altijd bij ons terecht voor advies.

Wat zeggen onze klanten

 • Wij hebben een nieuwbouw gekocht via Immo Da Vinci. Vanaf het 1ste contact was het een zeer positieve ervaring. We werden vriendelijk ontvangen en de voorstelling van het project waarin we interesse toonde was ook heel professioneel. Alle vragen die we hadden tijdens en na ons gesprek, werden snel correct beantwoord. Immo Da Vinci is hierdoor een aanrader en ik wil ook onze makelaar Fanny extra bedanken voor alle moeite die ze gedaan heeft.
  Simon Dillen
 • Zonder twijfel een van de beste vastgoedmakelaars. Onze contactpersoon Kevin Eeckhoudt was uiterst behulpzaam, enthousiast, kent zijn vak, denkt actief mee, neemt initiatief waar nodig en hield ons bijna in real-time op de hoogte van de vorderingen in het dossier van onze aankoop. Absoluut aan te raden!

  Simon Vanderkerken
  Simon Vanderkerken
 • Zeer professioneel & vriendelijk geholpen geweest, bedankt Kevin Eeckhoudt!
  Robin Boone
 • De aanpak van Immo Da Vinci heeft ons aangenaam verrast!
  De efficiënte aanpak van Kevin en collega Mathieu heeft ons enorm goed geholpen.
  Ik raad dan ook iedereen Immo Da Vinci aan!
  An Strobbe
 • Zeer tevreden over de samenwerking met Guillaume bij de verkoop van ons appartement. Na een negatieve ervaring met een ander kantoor zijn we overgestapt naar Immo Da Vinci. Guillaume maakt duidelijke beloftes en afspraken en maakt die ook waar. Aanrader!
  Matthias V

Ontdek wat wij voor u kunnen betekenen!

Uw eigendom verkopen? Wij helpen u graag!
Wij maken graag tijd voor u, daarom vragen wij vriendelijk om een afspraak te maken
Contacteer ons