09 273 55 55

Zorgeloos verkopen is onze kunst

Of u nu een rijhuis, een villa, een bouwgrond of een kasteel verkoopt, Immo Da Vinci zorgt voor een zorgeloze ervaring. U krijgt gedurende het hele proces één vaste contactpersoon die u begeleidt van het eerste bezoek aan de woning tot de finale handtekening. We kijken ook verder dan enkel de stenen. Zijn er ontwikkelingsmogelijkheden voor uw pand of grond? Dan zoeken we actief mee naar de gepaste projectontwikkelaar. Heeft uw pand een lichte opfrisbeurt nodig? Dan restylen we de woning om zo voor die perfecte eerste indruk te zorgen. Op die manier garanderen we elke verkoper de correcte prijs voor zijn of haar woning.

Vraag uw schatting aan

Ons bereik

Met bijna 30.000 actieve volgers op onze sociale media liggen we ver voor op onze concurrentie in Gent. Via onze eigen website, portaal sites, banners, magazines, advertenties, affiches, plakkaten, baches, Google Adwords en social media bereiken we wekelijks meer dan 100.000 personen.

Zo zorgen we ervoor dat uw pand bij zo veel mogelijk geïnteresseerden terecht komt.

Wij kennen de kunst van verkoop

Onze werkwijze

Kennismaking

De eerste stap is de kennismaking. Wat zijn uw verwachtingen, noden en wensen? We bekijken samen met u het pand. Open en duidelijke communicatie zijn hierbij essentieel. We maken geen loze beloftes.

Waardebepaling
Waardebepaling

De waarde van een woning bepalen is meer dan vierkante meters optellen. Er komt ook heel wat gevoel bij kijken. Wij bepalen samen met u een correcte en gemotiveerde prijs gebaseerd op reële cijfers. 

Vraag uw schatting aan
Juridische documenten
Papierwerk

Bij een verkoop komt uiteraard ook wat papierwerk kijken. We nemen dat zo veel mogelijk uit uw handen om zo uw dossier te vervolledigen. Bijvoorbeeld door de de notaris van uw keuze te contacteren en de nodige documenten te verzamelen.

Contacteer ons
Fotografie & restyling

Een goede eerste indruk is cruciaal en geeft vaak de doorslag bij een aankoop. Potentiële kopers zetten sneller de stap wanneer ze zichzelf in uw pand zien wonen, en daar kunnen we een stapje bij helpen. Indien nodig stylen we het huis. Dat kan eenvoudig met wat dekens, kussens en andere accessoires. We kunnen ook digitaal aan de slag gaan en tonen welk potentieel een pand heeft.

Daarnaast zetten we professionele fotografen in om uw pand in beeld te brengen. Foto’s met perfect contrast en helderheid genomen met topmateriaal laten uw vastgoed helemaal tot zijn recht komen.

 • Na
  Voor
Marketing & Promotie
Marketing & Promotie

De mogelijkheden om uw pand te promoten zijn eindeloos. Uiteraard verschijnt uw advertentie op de bekende vastgoed websites en komen er stijlvolle borden aan uw woning te hangen.

We maken ook reclame via kantoorvitrines, persoonlijke mailings, online-advertenties, sociale media en advertenties in gespecialiseerde en regionale pers. Zo wordt uw woning optimaal in de kijker gezet.

Begeleiding kandidaatkopers
Begeleiding kandidaat-kopers

Kandidaat-kopers krijgen vanaf hun eerste bezoek tot de eigenlijke overdracht van de woning dezelfde begeleider. Op die manier zorgen we voor een sfeer van vertrouwelijkheid. 

Verkoopsovereenkomst

We begeleiden u doorheen het hele verkooptraject met open en duidelijke communicatie, ook in de onderhandeling met kandidaat-kopers. Bereiken we een akkoord dan zorgen we voor een sluitende en correcte verkoopovereenkomst waarbij we in nauw contact blijven met uw notaris.

Wat zeggen onze klanten

 • Bij onze zoektocht naar een appartement in Gent kwamen we terecht bij Immo Da Vinci. Op onze eerste afspraak werden we heel goed ontvangen door Fanny Windels die met heel veel enthousiasme ons alle mogelijkheden toonde voor het project waarin we interesse hadden. Fanny was enorm geduldig, geen enkele vraag was haar teveel. Mede door haar spontaniteit hadden we onmiddellijk vertrouwen in haar, wat uiteindelijk ook leidde tot een aankoop. Bedankt voor de goede service!
  Saar Doornaert
  Saar Doornaert
 • Vlotte en correcte samenwerking met Immo Da Vinci voor het verhuren van mijn onroerend goed. Goede opvolging en communicatie, dank aan Kevin Eeckhoudt
  Monique Vandercruyssen
  Monique Vandercruyssen
 • Ik heb een heel goede ervaring achter de rug met Kevin. Alles werd heel professioneel en vriendelijk afgehandeld. Elk moment van de dag kon ik Kevin bereiken voor extra informatie. Super!
  Josephine Koumy
  Josephine Koumy
 • Vlotte, professionele en vriendelijke service!
  Kevin Dupré
  Kevin Dupré
 • Heel vlotte samenwerking met Clement Pottie voor verkoop van mijn appartement. De schatting en bespreking hiervan was heel realistisch. Clement was ook heel gemakkelijk te bereiken bij verdere vragen.
  Ook uitleg en handelswijze over de verschillende stappen die Immo Da Vinci onderneemt was heel duidelijk. Vlotte en eigentijdse manier van handelen wbt social media e.d
  Isabel Courtens
  Isabel Courtens
 • Onze makelaar Clement Pottie deed het echt heel erg goed!
  In eerste instantie kochten we een woning aan via hem en vervolgens verkochten we onze oude woning opnieuw via hem.
  De communicatie verliep steeds vlot en professioneel. Er werden veel bezoeken geregeld en uiteindelijk kregen we een goede prijs voor ons huis.

  Super tevreden 🙌🙌
  Ien Vitse
  Ien Vitse
 • Onze zoektocht naar een nieuwe huurder werd door Immo Da Vinci , snel en heel professioneel behandeld. In geen tijd nieuwe huurders gevonden en als eigenaar helemaal niks moeten doen ivm afhandelen allerlei administratieve taken.
  Carlo Billet
  Carlo Billet
 • Verkoop van studio snel en correct afgesloten met Immo Da Vinci. Met speciale dank aan onze vaste contactpersoon Clément die ons met zeer goede kennis van zaken geholpen heeft.
  Marc Van Hove
  Marc Van Hove
 • Onze woning voor het eerst in verhuur laten gaan via Kevin Eeckhoudt, Immo Da Vinci, nadat we met een ander kantoor een negatieve ervaring opgelopen hadden. Super bedankt Kevin voor de hele goede communicatie, de vlotte verhuur en uiteraard het zeer snel vinden van goede huurders voor onze woning. Topkerel! Topservice!
  Tim Camerlinck
  Tim Camerlinck
 • Net een appartement in het centrum van Gent gekocht via Fanny Windels van Immo Da Vinci. Het was een super goede ervaring. Niet alleen kon ik voldoende gaan kijken naar het appartement maar kreeg ik ook snel alle bijkomende informatie. Niets was haar te veel. Een echte aanrader!
  Stephanie Beckers
  Stephanie Beckers
 • I had the pleasure to be helped by Kevin Eeckhoudt from Immo Da Vinci during the process of renting a flat for myself. Since the visit of the flat and also during the whole renting process, Kevin was precise, practical and helpful. Even though all the paperwork was done in a really short amount of time, everything was perfectly set. I'd definitely recommend working together with Immo Da Vinci and specially with Kevin for any renting / buying projects you might have in mind.
  Sergio Flórez
  Sergio Flórez
 • Zeer vriendelijk, professioneel en correct
  Kathy Blancquaert
  Kathy Blancquaert

Ontdek wat wij voor u kunnen betekenen!

Wenst u uw woning te verkopen of verhuren? Wij helpen u graag!
Wij maken graag tijd voor u, daarom vragen wij vriendelijk om een afspraak te maken
Contacteer ons