09 273 55 55

Huis te koop in Merelbeke

Huis te koop in Merelbeke

Wil je genieten van een sfeervolle omgeving met de voordelen van de stad in de buurt? Overweeg dan een huis te kopen in Merelbeke, een charmante gemeente in Oost-Vlaanderen. Een woning in Merelbeke is een verstandige en waardevolle investering.

We zetten de voordelen voor u op een rijtje.

Alles binnen bereik

In Merelbeke vindt u alles wat u nodig heeft. Langs de Hundelgemsesteenweg, die door de gemeente loopt, bevinden zich tal van supermarkten en winkels. Heeft u iets specifieks nodig? Het stadscentrum van Gent, met zijn brede scala aan winkels, ligt op slechts een korte fiets-, tram- of autorit afstand.

Perfect voor zowel jong als oud

De stad waar bekende Vlamingen zoals Erik De Beck en Koen De Poorter vandaan komen, is ook een ideale plek voor gezinnen. Er is een ruime keuze aan kinderopvang en basisscholen, waaronder Fie & Ola, Kinderdagverblijf Kikin, GO! Daltonschool en de Sint-Michielsschool. Voor oudere kinderen biedt Merelbeke ook veel mogelijkheden, zoals het Paus Johannescollege en Tectura Merelbeke. 

Ook buiten school- en werktijd is er volop te doen, zoals deelnemen aan jeugdbewegingen, jeugdhuizen en sportclubs, waaronder Chiro Trefpunt, KAJ Merelbeke, Jeugdhuis De Gnirk, SK Merelbeke en Tennis & Padel Club Merelbeke. Voor volwassenen is er in Merelbeke eveneens genoeg te beleven, met diverse sportclubs en evenementen.

Een ideale ligging

Merelbeke is op verschillende manieren zeer goed bereikbaar. De gemeente ligt aan de E40 en de R4, waardoor u snel in Gent of de omliggende gemeenten kunt zijn. Bovendien duurt het vanuit Merelbeke minder dan 30 minuten om per fiets of bus in het centrum van de hoofdstad van Oost-Vlaanderen te komen.

Een huis kopen in Merelbeke? Contacteer ons!

Vastgoedmakelaar Immo Da Vinci is de perfecte partner in uw zoektocht naar een woonplaats. Wij kennen de streek als geen ander en helpen u te ontzorgen bij uw zoektocht naar een nieuwe woning in Merelbeke.

Ons Immo aanbod in Merelbeke

Toch op zoek naar iets anders?

Is een huis in Merelbeke toch niet helemaal wat u zoekt? Geen probleem! Bekijk gerust ons aanbod in de nabijgelegen gemeenten. Ontdek ons aanbod in Mariakerke, Drongen, Wondelgem, Sint-Amandsberg, Gent, Gentbrugge, Sint-Denijs-Westrem, Oostakker, Zwijnaarde, Lochristi, Destelbergen, Melle, Sint-Martens-Latem, De Pinte, en Evergem.