09 273 55 55

Gratis schatting

De waarde van een woning bepalen is meer dan vierkante meters optellen. Er komt ook heel wat gevoel bij kijken. Wij bepalen samen met u een correcte en gemotiveerde prijs voor uw eigendom in Gent gebaseerd op reële cijfers. Onze experts komen graag bij u langs op een moment dat voor u het best past. Gratis en vrijblijvend.

Hoe werkt een gratis schatting aanvragen voor mijn woning in Gent?

Een gratis schatting voor uw woning aanvragen is een simpele procedure. U geeft uw gegevens hieronder in en Immo Da Vinci neemt contact met u op. Dan komt één van onze experts bij u langs om een gratis en vrijblijvende schatting uit te voeren. Onze experts staan u graag bij in het hele verkoopproces.

Waarom moet ik mijn woning laten schatten door Immo Da Vinci?

Immo Da Vinci concentreert zich niet alleen op het verkopen van uw woning uit Gent, maar vindt ook de mens achter de woning erg belangrijk en stellen een persoonlijke aanpak voorop. Wij staan u bij tijdens het hele verkoopproces; van de eerste schatting tot het tekenen van de notariële akte. Wij helpen u bij het aanvragen van de juiste certificeringen zoals het EPC of het asbestattest, bij het opzetten van een bezoekdag voor uw woning en we overzien de biedingen.

Met Immo Da Vinci kunt u uw woning verkopen met een gerust hart.

Enkele reviews*

★★★★★

Bij toeval kwam ik via familie bij Immo Da Vinci terecht voor de verkoop van mijn penthouse. Clément slaagde erin om mijn woning heel professioneel en in een hele korte tijdspanne te verkopen; en dat aan de prijs die we op voorhand besproken hadden. De hulp om de nodige certificaten zoals het EPC te verkrijgen was zeer waardevol. Bedankt Immo Da Vinci!

★★★★★

De verkoop van onze woning is perfect verlopen van de eerste schatting tot de ondertekening van het compromis. We zijn erg tevreden over hoe snel onze woning werd verkocht. Immo Da Vinci is zeer nauwgezet in de te volgen stappen en de begeleiding is van topniveau. De verkoop van onze woning was dankzij Immo Da Vinci heel eenvoudig. We kunnen dit immokantoor alleen maar aanbevelen.

★★★★★

Via Immo Da Vinci werd mijn woning op 10 dagen tijd en na 1 bezoekdag verkocht voor een hoger bedrag dan de vraagprijs. Er werd via alle mogelijke kanalen publiciteit gemaakt. Hierbij gebruikte Immo Da Vinci onder andere digitale 3D foto’s om de woning nog beter in de verf te zetten. Op de bezoekdag stelde ik met grote voldoening vast dat elke bezoeker zeer correct en professioneel ontvangen werd en dat Immo Da vinci heel veel belang hecht aan het eerlijk verloop van het biedingsproces.

*Sommige reviews zijn ingekort of aangepast voor de duidelijkheid

Gratis en vrijblijvende schatting van uw eigendom

Contacteer Immo Da Vinci voor een gratis en vrijblijvende schatting van uw eigendom in Gent. Immo Da Vinci doet niet alleen schattingen voor huizen, maar ook gratis schatting voor appartementen, bouwgrond en niet-residentiële gebouwen. Op zoek naar een gratis schatting voor uw commercieel gebouw? Contacteer Immo Da Vinci nu.

Uw gegevens
U moet uw voornaam invullen.
U moet uw naam invullen.
U moet uw e-mail invullen.
U moet uw telefoon/GSM invullen.
U moet uw postcode invullen.
U moet akkoord gaan met onze algemene voorwaarden.