09 273 55 55

Huis te koop in Oostakker

Huis te koop in Oostakker

Op zoek naar rust en ruimte, maar toch dicht bij winkels en recreatiemogelijkheden? Overweeg dan eens een woning te kopen in Oostakker, gelegen in Gent (Oost-Vlaanderen). Een huis in deze locatie aanschaffen is niet alleen een verstandige keuze, maar ook een goede investering. Hier zijn enkele voordelen voor u op een rijtje gezet.

Alles in de buurt

In de Oostakker vindt u zo wat alle winkels die u maar kunt bedenken op onder meer de Antwerpsesteenweg. Van diverse supermarkten tot kledingwinkels of schoenenwinkels, u vindt alles wat u nodig heeft.  Heeft u iets specifiek nodig? Dan bent u slechts een fietstocht of korte autorit verwijderd van de winkelstraten van het centrum van Gent.

Kind- en jeugdvriendelijk

Oostakker is als 'uitgestrekte wijk met een echte dorpssfeer' ook een ideale plek voor gezinnen. Er is een ruim aanbod aan kinderopvang en scholen, met voorbeelden als Edugo Lourdes, De Letterdoos of Kinderdagverblijf Pimpampukje.

Ook voor jongeren zijn er heel wat scholen beschikbaar. Zo kunnen ze terecht in Edugo campus de Toren of Campus Impuls. Ook na de lesuren valt er voor hen heel wat te beleven, met diverse jeugdbewegingen, jeugdhuizen en sportclubs.

Vrije tijd

Ook volwassenen hoeven zich niet te vervelen in postcode 9041. De gemeente kent een eigen bibliotheek in de Sint-Laurentiuslaan, er is heel wat sportinfrastructuur en er worden wekelijks evenementen georganiseerd.

Uitstekende bereikbaarheid

Oostakker is ook goed te bereiken, en dit op verschillende manieren. De R4 leidt u efficiƫnt naar de E40 en E17. Daarnaast staat u snel met de fiets of met De Lijn in buurgemeentes Evergem, Wondelgem of Destelbergen.

Een huis kopen in Oostakker? Contacteer ons

Vastgoedmakelaar Immo Da Vinci is de perfecte partner in uw zoektocht naar een huis. Wij kennen de streek als geen ander en helpen u te ontzorgen bij uw zoektocht naar een nieuwe woning in Oostakker.

Toch op zoek naar iets anders?

Is het Oostakker toch niet volledig uw ding? Dat kan! Aarzel dan niet om ons aanbod in de nabijgelegen of deelgemeenten te bekijken. Ontdek ons aanbod in Mariakerke, Drongen, Wondelgem, Sint-Amandsberg, Gent-Centrum, Gentbrugge, Ledeberg, Sint-Denijs-Westrem, Zwijnaarde, Destelbergen, Lochristi, Melle, Merelbeke, Sint-Martens-Latem, De Pinte, en Evergem.