09 273 55 55

Huis te huur in St-Denijs-Westrem

Huis te huur in St-Denijs-Westrem

Familiair wonen, maar wel met nabijgelegen winkels, vrijetijdsmogelijkheden en verbindingswegen? Decideer dan een huis te huren in St-Denijs-Westrem in Oost-Vlaanderen. Hier een woonplaats huren is een slimme keuze. We zetten de pro's van huren in deze gemeente aan de Leie graag voor u op een rijtje:

Bereikbaarhei

St-Denijs-Westrem is vlot bereikbaar met de wagen en de trein. Het ligt vlak aan de E40 en de N43. Steden als Gent (10 km), Waregem (30 km) en Sint-Niklaas (40 km) liggen vlakbij.

Gemakkelijk inkopen doen

In het dorp die ten Zuidwesten van Gent ligt is het eveneens gemakkelijk winkelen. Denk maar aan de Schoenen Torfs in de Wallekensstraat of Hypermarkt Carrefour in de Kortijksesteenweg . Daarna kan u bijvoorbeeld iets gaan eten in restaurants als Le temps d'une chason op het Gemeenteplein en Anders restaurant in de Hogeheerweg.

Kindvriendelijke gemeente

De stad van bekende (oud-)inwoners als Jan Schepens en Katja Retsin kent eveneens een ruim aanbod aan scholen, zoals BS Sint-Paulus SDW in de Oudeheerweg of Basisonderwijs Westerhem in de Kerkdreef.

Vrije tijd

Ook op vlak van vrije tijd en sportmogelijkheden komt u niets te kort in de regio met postcode 9051. De gemeente telt vele sportclubs, zoals Voetbalvereniging Sint-Denijssport of Tennisvereniging Borluut. U kunt natuurlijk ook steeds gaan wandelen in het Het parkbos.

Een huis huren in St-Denijs-Westrem? Contacteer ons

Vastgoedmakelaar Immo Da Vinci is de perfecte partner in uw zoektocht naar een huis. Wij kennen de streek als geen ander en helpen u te ontzorgen bij uw zoektocht naar een nieuwe huurwoning in St-Denijs-Westrem.

Ons Immo aanbod in St-Denijs-Westrem