09 273 55 55

Huis te huur in Sint-Martens-Latem

Er werden geen panden gevonden die voldoen aan uw zoekopdracht. Pas uw criteria aan, of schrijf u in om op de hoogte te blijven van nieuwe panden in ons aanbod.

Huis te huur in Sint-Martens-Latem

Wervelend wonen, maar wel Aangenaam winkels, vrijetijdsmogelijkheden en verbindingswegen? Overweeg dan een huis te huren in Sint-Martens-Latem in Oost-Vlaanderen. Hier een woning huren is een slimme keuze. We zetten de troeven van huren in deze gemeente aan de Leie graag voor u op een rijtje:

Bereikbaarheid

Sint-Martens-Latem is vlot bereikbaar met de wagen en de trein. Het ligt vlak aan de E40 en de N43. Steden als Gent (9 km), Waregem (26 km) en Brugge (53 km) liggen vlakbij.

Winkels in de buurt

In de kunstenaarsgemeente is het eveneens gemakkelijk winkelen. Denk maar aan de de Carrefour express in de Karel Lodewijk Maenhoutstraat of de Colruyt in de Kortrijksesteenweg. Daarna kan u bijvoorbeeld iets gaan eten in restaurants als Restaurant Deboeveries in de Lijnstraat en Restaurant L' Homard bizarre op de Kortrijksesteenweg.

Kindvriendelijke gemeente

De stad van bekende (oud-)inwoners als Maxine De Winne en Koen Wauters kent eveneens een ruim aanbod aan scholen, zoals VBS Sancta Maria of VBS Sint-Jozefsschool.

Vrije tijd

Ook op vlak van vrije tijd en sportmogelijkheden komt u niets te kort in de regio met postcode 9840. De gemeente telt vele sportclubs, zoals Dansclub Biodanza of Badmintonclub Latem-De Pinte. U kunt natuurlijk ook steeds gaan wandelen in het Parkbos Portaal Grand Noble.

Een huis huren in Sint-Martens-Latem? Contacteer ons

Vastgoedmakelaar Immo Da Vinci is de perfecte partner in uw zoektocht naar een woonplaats. Wij kennen de streek als geen ander en helpen u te ontzorgen bij uw zoektocht naar een nieuwe huurwoning in Sint-Martens-Latem.

Ons Immo aanbod in Sint-Martens-Latem