09 273 55 55

Immo te koop in Merelbeke

Immo te koop in Merelbeke

Overweegt u te gaan wonen in Merelbeke? Dan zal u waarschijnlijk beroep doen op een vastgoedkantoor zoals Immo Da Vinci bij uw zoektocht naar een geschikt huis of appartement.

Wonen in Merelbeke

De Beek-van-het-meertje met postcode 9820 ligt in de provincie Oost-Vlaanderen, kent een oppervlakte van 37 km2 en heeft ongeveer 24700 inwoners. Met zijn jaarlijkse events als Opleidingen , Workshops en Marathons is het een vrolijke stad om in te wonen.

Waarom immo kopen in Merelbeke?

Er is enorm veel te beleven in De beken van Merel. Iedereen kent wel Museum Morfologie, De Sint-Pietersbandenkerk of Het Hof ter Wallen. Om te winkelen ben je in de De Merelbeek ook op de juiste plaats met onder meer Shoppen in Gent, / en Winkelen in het centrum van Merelbeke. Vergeet dan uiteraard niet te proeven van de lokale specialiteiten zoals Ambachtelijke homemade patisserie, Wijnen van wijngaard en Truffels,pralines,ijstaartenn van Amandino. Kortom, wonen in Merelbeke is gewoon heerlijk en een goede investering in immo.
Uitgaan kan bijvoorbeeld in , Café De Pub in de Hundelgemeentsesteenweg 119 of Café Eluna in de Burgemeester Maenhautstraat.

Met Ten Berg , Bos langs de Morelsgoedbeek en het Gentbos is deze stad aan de Schelde bovendien echt een groene stad.

Vastgoed kopen in de Beek-van-het-meertje

Merelbeke, met zijn gemakkelijke R4 ring, is gelegen aan de E17 en N469. Steden als Kortrijk (48 km), Brugge (58 km) en Gent centrum (10 km) zijn gemakkelijk bereikbaar met de wagen. Neem je liever de trein? Geen probleem, dan kan via het reinstaion Merelbeke.

Verder beschikt deze stad in de Merelbeke over een ruim aanbod aan onderwijsfaciliteiten gaande van Kleuterscholen zoals Go! Daltonschool Merelbeke, basis- en middelbare scholen zoals Popelin Lyceum en onderwijs voor volwassenen met CVO Panta Rhei de Avondschool Gent .

Vind je niet meteen je gading in Merelbeke? Bekijk dan zeker ook ons aanbod in de nabij gelegen deelgemeenten zoals Zwijnaarde, Zevergem of Moscou.

Nog vragen of informatie? Aarzel dan uiteraard niet Immo Da Vinci te contacteren. We helpen je graag verder met je zoektocht om een huis huis of appartement in Merelbeke te kopen!

Ons Immo aanbod in Merelbeke