09 273 55 55

Immo in Zwijnaarde kopen

Immo in Zwijnaarde kopen

Overweegt u te gaan wonen in Zwijnaarde? Dan zal u waarschijnlijk beroep doen op een vastgoedkantoor zoals Immo Da Vinci bij uw zoektocht naar een geschikt huis of appartement.

De voordelen van immo in Zwijnaarde

Zwijnaarde is een wijk en deelgemeente in de Oost-Vlaamse provinciehoofdstad Gent en heeft als postcode 9052. Het kent een oppervlakte van 11 km2 en heeft ongeveer 7800 inwoners. Met jaarlijkse activiteiten en buurtfeesten enerzijds, en rustige natuur en trage wegen anderzijds, is het een boeiende locatie om in te wonen.

Waarom immo kopen in Zwijnaarde?

Er valt enorm veel te beleven in Zwijnaarde, of Suinarda zoals men in de wijk in de middeleeuwen noemde. Zo zijn de bekendste bezienswaardigheden Molen Sonneville, de ZoĆ« Borluutbrug en de prachtige kastelensite van Zwijnaarde. Ook om te winkelen heeft Zwijnaarde wel wat te bieden. Zo kunt u in het centrum al wat winkels vinden, maar ben bent u ook niet ver verwijderd van het Imber Shopping Center of Gent centrum. Vergeet dan uiteraard niet te proeven van de lokale specialiteiten zoals Mastel, Gruut bier en RoomeR. U kan u verder laten verwennen door de gezellige horecazaken die de wijk te bieden heeft. Denk bijvoorbeeld aan De Mythe in de Heerweg-Noord, Table 10 in de Joachim Schayckstraat of in het luxueuze Kasteel van Zwijnaarde. Tot slot zijn er heel wat trage wegen, waardoor u naar hartenlust kan wandelen of fietsen.

Kortom, immo in Zwijnaarde kopen is niet alleen een aanrader, het is ook een goede investering.

Vastgoed kopen in de Zwin

Zwijnaarde kent een ideale ligging. De deelgemeente van Gent ligt namelijk aan de N60, de E17 en de E40. Door de R4 ring zijn ook de andere deelgemeentes van Gent vlot bereikbaar. Zoekt u het verderop? Dan geraakt u makkelijk in Brugge (56 km), Antwerpen (62 km) en Brussel (55 km) met de wagen. Neemt u liever de trein? Geen probleem, want het station van Gent-Sint-Pieters ligt een rechtstreekse tramrit van 20min verwijderd van het Centrum van Zwijnaarde.

Verder beschikt de deelgemeente van Gent over een ruim aanbod aan onderwijsfaciliteiten, gaande van kleuter- en basisscholen tot middelbare scholen. De Vrije Basisschool Sint-Vincentius, Freinetschool De Boekenmolen en het Don Boscocollege zijn slechts enkele voorbeelden. Naast kinderen kunnen ook volwassenen het een en het ander opsteken in Zwijnaarde met het CVO Groeipunt - campus Zwijnaarde en de Gentse Universiteit.

Ons immoaanbod in Zwijnaarde

Bent u overtuigd van Zwijnaarde? Wij ook! Bekijk wat we te bieden hebben in deze bruisende gemeente:

Toch op zoek naar een woning ergens anders in Oost-Vlaanderen?

Vindt u niet meteen uw gading in Zwijnaarde? Bekijk dan zeker ook ons aanbod in de nabij gelegen gemeenten zoals Gent, Gentbrugge, Merelbeke, Sint-Denijs-Westrem, Deinze of Nazareth.

Nog vragen of informatie? Aarzel dan uiteraard niet Immo Da Vinci te contacteren. We helpen u graag verder met uw zoektocht naar een huis of appartement!