09 273 55 55

Immo te koop in Zwijnaarde

Immo te koop in Zwijnaarde

Overweegt u te gaan wonen in Zwijnaarde? Dan zal u waarschijnlijk beroep doen op een vastgoedkantoor zoals Immo Da Vinci bij uw zoektocht naar een geschikt huis of appartement.

Wonen in Zwijnaarde

De Zwin met postcode 9052 ligt in de provincie Oost-Vlaanderen, kent een oppervlakte van 12 km2 en heeft ongeveer 7800 inwoners. Met zijn jaarlijkse events als Jeugdevenementen, Gemeentefeesten en Jaarmarkten is het een boeiende stad om in te wonen.

Waarom immo kopen in Zwijnaarde?

Er is enorm veel te beleven in Suinarde. Iedereen kent wel Predikherenhof, Zoë Borluutbrug of Kastelensite Zwijnaarde. Om te winkelen ben je in de De stad met een wijk en deelgemeente van Gent ook op de juiste plaats met onder meer Night shop jaswal, Urbiscomplex en Imber Shopping Center. Vergeet dan uiteraard niet te proeven van de lokale specialiteiten zoals Mastel, Gruut bier en Roomer. Kortom, wonen in Zwijnaarde is gewoon een aanrader en een goede investering in immo.
Uitgaan kan bijvoorbeeld in Café De Mythe in de Heerweg-Noord, Brasserie Country Club in de Joachim Schayckstraat of Café Het Gouden Hoofd in de Dorpsstraat.

Met Citadelpark, Parkbos Vallei van de Rosdambeek en Paul de Smet de Naeyer Park is deze stad aan de Schelde bovendien echt een groene stad.

Vastgoed kopen in de Zwin

Zwijnaarde, met zijn gemakkelijke R4 ring, is gelegen aan de E17 en N60. Steden als Brugge (56 km), Antwerpen (62 km) en Brussel (55 km) zijn gemakkelijk bereikbaar met de wagen. Neem je liever de trein? Geen probleem, dan kan via Zwijnaarde Molen.
Verder beschikt deze stad in de Zwijnaarde over een ruim aanbod aan onderwijsfaciliteiten gaande van Kleuterscholen zoals Peutertuinen , basis- en middelbare scholen zoals CVO Groeipunt - campus Zwijnaarde en onderwijs voor volwassenen met Site Zwijnaarde Onderzoek.
Vind je niet meteen je gading in Zwijnaarde? Bekijk dan zeker ook ons aanbod in de nabij gelegen deelgemeenten zoals Gent, De Pinte of Merelbeke.

Nog vragen of informatie? Aarzel dan uiteraard niet Immo Da Vinci te contacteren. We helpen je graag verder met je zoektocht om een huis huis of appartement in Zwijnaarde te kopen!

Ons Immo Aanbod in Zwijnaarde