09 273 55 55

Huis te huur in Gentbrugge

Er werden geen panden gevonden die voldoen aan uw zoekopdracht. Pas uw criteria aan, of schrijf u in om op de hoogte te blijven van nieuwe panden in ons aanbod.

Huis te huur in Gentbrugge

Gezellig wonen, maar wel niet ver verwijderd van winkels, vrijetijdsmogelijkheden en verbindingswegen? Decideer dan een huis te huren in Gentbrugge in Oost-Vlaanderen. Hier een woonst huren is een slimme keuze. We zetten de troeven van huren in deze gemeente aan de Schelde graag voor u op een rijtje:

Bereikbaarheid

Gentbrugge is vlot bereikbaar met de wagen en de trein. Het ligt vlak aan de E17 en de N9. Steden als Gent (6 km), Lokeren (25 km) en Aalst (32 km) liggen vlakbij.

Winkels dichtbij

In deze gemeente aan de Gentbruggesluis is het eveneens gemakkelijk winkelen. Denk maar aan de Carrefour Market in de Frederik Burvenichstraat of Shop & Go Gentbrugge in de Brusselsesteenweg. Daarna kan u bijvoorbeeld iets gaan eten in restaurants als t Braemhof in de Braemkasteelstraat en Bassin in de Bassijnstraat.

Kindvriendelijke gemeente

De stad van bekende (oud-)inwoners als Marc Sleen en Edward Theuns kent eveneens een ruim aanbod aan scholen, zoals Sancta Maria in de Gentbruggekouter of t Groen Drieske in de Voordries.

Vrije tijd

Ook op vlak van vrije tijd en sportmogelijkheden komt u niets te kort in de regio met postcode 9050. De gemeente telt vele sportclubs, zoals de Atletiekclub of de Cricket Club . U kunt natuurlijk ook steeds gaan wandelen in het Gentbrugse Meersen.

Een huis huren in Gentbrugge? Contacteer ons

Vastgoedmakelaar Immo Da Vinci is de perfecte partner in uw zoektocht naar een woongelegenheid. Wij kennen de streek als geen ander en helpen u te ontzorgen bij uw zoektocht naar een nieuwe huurwoning in Gentbrugge.

Ons Immo aanbod in Gentbrugge