09 273 55 55

Huis te huur in Sint-Amandsberg

Huis te huur in Sint-Amandsberg

Leuk wonen, maar wel vlak langs winkels, vrijetijdsmogelijkheden en verbindingswegen? Bezin dan een huis te huren in Sint-Amandsberg in Oost-Vlaanderen. Hier een woonhuis huren is een slimme keuze. We zetten de pre's van huren in deze gemeente aan de Schelde graag voor u op een rijtje:

Bereikbaarheid

Sint-Amandsberg is vlot bereikbaar met de wagen en de trein. Het ligt vlak aan de E17 en de N70. Steden als Gent (8 km), Dendermonde (35 km) en Brussel (55 km) liggen vlakbij.

Veen inkoopmogelijkheden

In deze grootste deelgemeente van Gent is het eveneens gemakkelijk winkelen. Denk maar aan de Carrefour market in de Antwerpsesteenweg of Mega markt Gent in de Adolf Baeyensstraat . Daarna kan u bijvoorbeeld iets gaan eten in restaurants als De Mokke in de Antwerpsesteenweg en Alainproviest in de Rozebroekstraat.

Kindvriendelijke gemeente

De stad van bekende (oud-)inwoners als Gunther Lamoot en Lien De Greef (Lady Linn) kent eveneens een ruim aanbod aan scholen, zoals Arteveldehogeschool in de Joseph GĂ©rardstraat of Basisschool de Toverberg in de Schoolstraat.

Vrije tijd

Ook op vlak van vrije tijd en sportmogelijkheden komt u niets te kort in de regio met postcode 9040. De gemeente telt vele sportclubs, zoals Taekwondo club Gent of Turnkring Voorwaarts. U kunt natuurlijk ook steeds gaan wandelen in het Azaleapark.

Een huis huren in Sint-Amandsberg? Contacteer ons

Vastgoedmakelaar Immo Da Vinci is de perfecte partner in uw zoektocht naar een verblijf. Wij kennen de streek als geen ander en helpen u te ontzorgen bij uw zoektocht naar een nieuwe huurwoning in Sint-Amandsberg.

Ons Immo aanbod in Sint-Amandsberg