09 273 55 55

Huis te huur in Wondelgem

Er werden geen panden gevonden die voldoen aan uw zoekopdracht. Pas uw criteria aan, of schrijf u in om op de hoogte te blijven van nieuwe panden in ons aanbod.

Huis te huur in Wondelgem

Heerlijk wonen, maar wel niet ver verwijderd van winkels, vrijetijdsmogelijkheden en verbindingswegen? Opteer dan een huis te huren in Wondelgem in Oost-Vlaanderen. Hier een verblijf huren is een slimme keuze. We zetten de wins van huren in deze gemeente aan de Kanaal De Lieve graag voor u op een rijtje:

Bereikbaarheid

Wondelgem is vlot bereikbaar met de wagen en de trein. Het ligt vlak aan de E40 en de R4. Steden als Gent (10 km), Lokeren (35 km) en Waregem (40 km) liggen vlakbij.

Gemakkelijk inkopen

In de gemeente ten noorden van Gent is het eveneens gemakkelijk winkelen. Denk maar aan de Colruyt Wondelgem in de Botestraat of Delhaize in de Botestraat. Daarna kan u bijvoorbeeld iets gaan eten in restaurants als Hof Ten Dries in de Botestraat en Pizza Bella in de Sint-Markoenstraat.

Kindvriendelijke gemeente

De stad van bekende (oud-)inwoners als Tony Van Parys en Fatma Pehlivan kent eveneens een ruim aanbod aan scholen, zoals Regenboogschool in de Sint-Sebastiaanstraat of GVB Mariavreugde in de Vinkeslagstraat.

Vrije tijd

Ook op vlak van vrije tijd en sportmogelijkheden komt u niets te kort in de regio met postcode 9032. De gemeente telt vele sportclubs, zoals Volleybalclub Meteor of de plaatselijke voetbalclub. U kunt natuurlijk ook steeds gaan wandelen in het Driemasterpark.

Een huis huren in Wondelgem? Contacteer ons

Vastgoedmakelaar Immo Da Vinci is de perfecte partner in uw zoektocht naar een woonhuis. Wij kennen de streek als geen ander en helpen u te ontzorgen bij uw zoektocht naar een nieuwe huurwoning in Wondelgem.

Ons Immo aanbod in Wondelgem