09 273 55 55

Immo in De Pinte kopen

Immo in De Pinte kopen

Ben je op zoek naar rust en ruimte, maar wil je toch dichtbij winkels en recreatie zijn? Overweeg dan een woning in De Pinte, prachtige locatie in Oost-Vlaanderen. Deze deelgemeente van Nazareth-De Pinte combineert stadse gezelligheid met een groene, natuurlijke omgeving. Immo in De Pinte kopen is dan ook een slimme investering.

Wonen in De Pinte

De gemeente tussen de Schelde en de Leie met postcode 9840 ligt in de provincie Oost-Vlaanderen, kent een oppervlakte van 18 km2 en heeft ongeveer 11.000 inwoners. Met zijn jaarlijkse events als Zeverrock, de Pinkster Braderie en diverse Wijkfeesten is het een vrolijke stad om in te wonen.

Waarom immo in De Pinte kopen ?

Er valt enorm veel te beleven in Pinte. Iedereen kent wel Kasteel Scheldevelde, Parkbos Vallei van de Rosdambeek of Merelbeekse Scheldermeersen. Om te winkelen ben je in 'Klein Nazareth' ook op de juiste plaats met onder meer Imber Shopping Center, Driespoort Shopping en de winkels langs de Pintestraat of de Baron de Gieylaan. Vergeet dan uiteraard niet te proeven van de lokale specialiteiten zoals Vlaamse roodbruine bieren, Appelsap van Lerouge Fredric en Walnotenolie Lerouge Fredric. Heb je grotere honger? Ook dan heeft De Pinte heel wet te bieden, met voorbeelden als Restaurant Big Ben, Brasserie 't Klooster of Le Noble. Ten slotte is deze gemeente met Kasteelpark Viteux, Parkbos Vallei van de Rosdambeek en Kasteel Scheldevelde ook een groene stad.

Kortom, er is dus voor elk wat wils in deze gezellige gemeente.

Nog meer redenen om voor immo in De Pinte te kiezen

De Pinte is ideaal gelegen. Met de handige ligging aan de E17 en N60 en nabij de R4 zijn steden als Kortrijk (38 km), Gent Centrum (10 km) en Antwerpen (77 km) gemakkelijk bereikbaar met de auto. Reis je liever met de trein? Geen probleem, via het station De Pinte sta je in een mum van tijd op je gewenste locatie.

Verder beschikt deze stad in de Scheldevallei over een ruim aanbod aan onderwijsfaciliteiten gaande van kinderopvangplaatsen en kleuterscholen, basis- en middelbare scholen tot onderwijs voor volwassenen. Opvang 't Knuffelbeertje, Vrije Basisschool De Pinte, GO! atheneum Erasmus De Pinte en CVO Groeipunt - campus Zwijnaarde zijn slechts enkele voorbeelden.

Nog vragen of informatie? Aarzel dan uiteraard niet Immo Da Vinci te contacteren. We helpen je graag verder met je zoektocht om een huis huis of appartement in De Pinte te kopen!

Ons Immo aanbod in De Pinte

Op zoek naar een immo in Oost-Vlaanderen, maar toch niet in Merelbeke?

Is immo in De Pinte toch niet helemaal wat u zoekt? Bekijk dan zeker ook ons aanbod in de nabij gelegen deelgemeenten zoals Zwijnaarde, Sint-Martens-Latem, Sint-Denijs Westrem, Gent en meer.

Nog vragen of op zoek naar bijkomende informatie? Aarzel dan uiteraard niet Immo Da Vinci te contacteren. We helpen je graag verder met je zoektocht om een huis huis of appartement in De Pinte (of elders) te kopen!