09 273 55 55

Immo te koop in De Pinte

Immo te koop in De Pinte

Overweegt u te gaan wonen in De Pinte? Dan zal u waarschijnlijk beroep doen op een vastgoedkantoor zoals Immo Da Vinci bij uw zoektocht naar een geschikt huis of appartement.

Wonen in De Pinte

De gemeente tussen de Schelde en de Leie met postcode 9840 ligt in de provincie Oost-Vlaanderen, kent een oppervlakte van 18 km2 en heeft ongeveer 11000 inwoners. Met zijn jaarlijkse events als de Grote September kermis, de Pinkster Braderie en diverse Wijkfeesten is het een energieke stad om in te wonen.

Waarom immo kopen in De Pinte?

Er is enorm veel te beleven in Pinte. Iedereen kent wel Kasteel Scheldevelde, Parkbos Vallei van de Rosdambeek of Merelbeekse Scheldermeersen. Om te winkelen ben je in de de stad van de Pintenaars ook op de juiste plaats met onder meer Imber Shopping Center, Driespoort Shopping en Winkelen in de Pinte. Vergeet dan uiteraard niet te proeven van de lokale specialiteiten zoals Vlaamse roodbruine bieren, Appelsap van Lerouge Fredric en Walnotenolie Lerouge Fredric. Kortom, wonen in De Pinte is gewoon leuk en een goede investering in immo.
Uitgaan kan bijvoorbeeld in Café Hubert op het kerkplein, Le Noble in de Baron de Gielaan of Brasserei & Café de Soda Grote Steenweg.

Met Kasteelpark Viteux, Parkbos Vallei van de Rosdambeek en Kasteel Scheldevelde is deze stad aan de Schelde bovendien echt een groene stad.

Vastgoed kopen in de gemeente tussen de Schelde en de Leie

De Pinte, met zijn gemakkelijke R4 ring, is gelegen aan de E17 en N60. Steden als Kortrijk (38 km), Gent centrum (10 km) en Antwerpen (77 km) zijn gemakkelijk bereikbaar met de wagen. Neem je liever de trein? Geen probleem, dan kan via De Pinte Station.
Verder beschikt deze stad in de Scheldevallei over een ruim aanbod aan onderwijs-faciliteiten gaande van Kleuterscholen zoals De Blije school, basis- en middelbare scholen zoals Go! Atheneum Erasmus De Pinte en onderwijs voor volwassenen met CVO Groeipunt - campus Zwijnaarde.
Vind je niet meteen je gading in De Pinte? Bekijk dan zeker ook ons aanbod in de nabij gelegen deelgemeenten zoals Zevergem, Zwijnaarde of Sint-Denijs Westrem.

Nog vragen of informatie? Aarzel dan uiteraard niet Immo Da Vinci te contacteren. We helpen je graag verder met je zoektocht om een huis huis of appartement in De Pinte te kopen!

Ons Immo aanbod in De Pinte