09 273 55 55

Immo te koop in Melle

Immo te koop in Melle

Overweegt u te gaan wonen in Melle? Dan zal u waarschijnlijk beroep doen op een vastgoedkantoor zoals Immo Da Vinci bij uw zoektocht naar een geschikt huis of appartement.

Wonen in Melle

De gemeente Melle, postcode 9090, ligt in de ligt in de provincie Oost-Vlaanderen, kent een oppervlakte van 15 km2 en heeft ongeveer 12.000 inwoners. De gemeente aan de Schelde organiseert jaarlijks tal van evenementen, workshops en braderie├źn, waardoor het een gezellige locatie is om in te wonen.

Waarom immo kopen in Melle?

Er valt enorm veel te beleven in Melle. Zo zijn de meest bekende bezienswaardigheden het Jozefietenklooster, Brouwerij Huyghe waar het bekende bier Delirium wordt gebrouwen en de vele Kastelen. Om te winkelen heeft de gemeente enkele winkels in het centrum en aan het winkelcomplex aan de Brusselsesteenweg. Wilt u meer uitgebreid shoppen? Dan vindt u de winkelstraten van Centrum Gent en Shopping Gent Zuid slechts 15 minuten verderop. Vindt u shoppen maar niks en bent u meer fan van culinaire tripjes, dan kunnen de Melse streekproducten u misschien wel bekoren. De witte wijn van wijngoed Rhode of de bieren van Delirium Tremens zijn zeker de moeite waard om eens te proberen. Gaat u liever uit eten? Ook dan kan u in Melle terecht, met Bar en Bistro Raposa in de Vossenstraat, 't Fornuizeke aan de Mellestraat en Lam Thai op de Brusselsesteenweg als enkele voorbeelden. Tot slot kunnen wandelaars er ook hun hartje ophalen door te wandelen langs de prachtige Schelde, in het recreatiedomein Kouterslag of in de Gentbrugse Meersen.

Kortom, een huis of appartement kopen en wonen in Melle is interessant, en het is een goede investering in immo. 

Vastgoed kopen in de Mellenaarse stad

Melle kent een ideale ligging. De gemeente ligt aan de R4, waardoor Gent en haar buurgemeentes makkelijk bereikbaar zijn. Daarnaast loopt de N9 dwars door Melle heen en is ook de E40 nabijgelegen. Hierdoor zijn steden als Aalst (29 km), Brussel (51 km) en Antwerpen (72 km) zeer goed te bereiken. Neemt u liever de trein? Geen probleem, dan kan via Melle Station.

Verder beschikt de gemeente Melle over een ruim aanbod aan onderwijsfaciliteiten, gaande van kleuter- en basisscholen tot middelbare scholen. De Sint Vincentius basisschool, College Paters Jozefieten Melle en Sint-Franciscus Melle zijn slechts enkele voorbeelden. Studenten en volwassenen kunnen iets verderop in Gent terecht.

Ons Immo aanbod in Melle

Hebben we u kunnen overtuigen van Melle? Super! Hieronder vindt u ons aanbod aan immo in Melle terug:

Is Melle toch niet helemaal wat u zoekt?

Vindt u niet meteen uw gading in Melle? Bekijk dan zeker ook ons aanbod in de nabij gelegen gemeenten zoals Gent, Merelbeke, Oosterzele, Zwijnaarde, De Pinte, Sint-Denijs-Westrem, Destelbergen, of meer.

Heeft u nog vragen of nood aan informatie? Aarzel niet Immo Da Vinci te contacteren. We helpen u graag bij uw zoektocht naar een huis of appartement!