09 273 55 55

Immo te koop in Gentbrugge

Immo te koop in Gentbrugge

Overweegt u te gaan wonen in Gentbrugge? Dan zal u waarschijnlijk beroep doen op een vastgoedkantoor zoals Immo Da Vinci bij uw zoektocht naar een geschikt huis of appartement.

Wonen in Gentbrugge

De Fiere Stede met postcode 9050 ligt in de provincie Oost-Vlaanderen, kent een oppervlakte van 8 km2 en heeft ongeveer 20300 inwoners. Met zijn jaarlijkse events als musea, workshops en jeugdactiviteiten is het een attractieve stad om in te wonen.

Waarom immo kopen in Gentbrugge?

Er is enorm veel te beleven in Arteveldestad. Iedereen kent wel Gentbrugse Meersen, SHH. Simon en Judas-Thaddeuskerk van Gentbrugge of Volkstuinen De Meersen. Om te winkelen ben je in de De Gentbruggesluis ook op de juiste plaats met onder meer Urbiscomplex, Goed thuiszorgwinkel Gentbrugge en Centrum Gent. Vergeet dan uiteraard niet te proeven van de lokale specialiteiten zoals Ganda Ham, Tierenteyn Mosterd en Kroakemandels. Kortom, wonen in Gentbrugge is gewoon uitstekend en een goede investering in immo.

Uitgaan kan bijvoorbeeld in Restaurant 'TBraemhof in de Braemkasteelstraat, Café Primus op het GentBruggeplein of Café De Ton in de Brusselsesteenweg.

Met Gentbrugse Meersen, Citadelpark en Koning Albert I park is deze stad aan de Reep bovendien echt een groene stad.

Vastgoed kopen in de Fiere Stede

Gentbrugge, met zijn gemakkelijke R4 ring, is gelegen aan de E40 en E17. Steden als Brugge (58 km), Dendermonde (34 km) en Antwerpen (70 km) zijn gemakkelijk bereikbaar met de wagen. Neem je liever de trein? Geen probleem, dan kan via Gentbrugge.
Verder beschikt deze stad in de Gentbrugge over een ruim aanbod aan onderwijs-faciliteiten gaande van Kleuterscholen zoals De Speurneus (Henri D'Haese) , basis- en middelbare scholen zoals Atheneum Gentbrugge en onderwijs voor volwassenen met Centrum Voor Avondonderwijs .
Vind je niet meteen je gading in Gentbrugge? Bekijk dan zeker ook ons aanbod in de nabij gelegen deelgemeenten zoals Merelbeke, De Pinte of Destelbergen.

Nog vragen of informatie? Aarzel dan uiteraard niet Immo Da Vinci te contacteren. We helpen je graag verder met je zoektocht om een huis huis of appartement in Gentbrugge te kopen!

Ons Immo aanbod in Gentbrugge