09 273 55 55

Immo in Gentbrugge kopen?

Immo in Gentbrugge kopen?

Overweegt u te gaan wonen in Gentbrugge? Dan zal u waarschijnlijk beroep doen op een vastgoedkantoor zoals Immo Da Vinci bij uw zoektocht naar een geschikt huis of appartement.

Wonen in Gentbrugge

Gentbrugge is een deelgemeente in de Oost-Vlaamse provinciehoofdstad Gent en heeft als postcode 9050. Het kent een oppervlakte van 7m2 en heeft ongeveer 8.000 inwoners. Met zijn jaarlijkse jeugdactiviteiten, gemeentefeesten en workshops is het een aangename en gezellige buurt om in te wonen.

Waarom immo in Gentbrugge kopen?

Er valt enorm veel te beleven in Gentse deelgemeente. Zo zijn de bekendste bezienswaardigheden van Gentbrugge de Simon en Judas-Thaddeuskerk, de Sint-Antonius van Paduakerk en de prachtige kastelensite van Gentbrugge. Daarnaast heeft Gentbrugge heel wat te bieden om te winkelen. Zo vindt u langs de Brusselsesteenweg tal van winkels, van kledingzaken tot bloemenwinkels. Volstaat dit niet? Dan kunt u ook terecht in Shopping Gent Zuid of in de winkelstraten van Gent Centrum.  Vergeet dan uiteraard niet te proeven van de lokale specialiteiten zoals Ganda Ham, Tierenteyn Mosterd en Kroakemandels. U kan u verder laten verwennen door de gezellige horecazaken die de deelgemeente te bieden heeft. Denk bijvoorbeeld aan Restaurant 'T Braemhof in de Braemkasteelstraat, Brasserie Leon of Wok King aan de Brusselsesteenweg. Tot slot kunnen natuurliefhebbers ook hun hartje ophalen in Gentbrugge. Zo is het heerlijk wandelen langs de trage wegen in de Gentbrugse meersen of langs de Schelde.

Kortom, een huis of appartement kopen en wonen in Gentbrugge is niet alleen een aanrader, het is ook een slimme investering.

Vastgoed kopen in Gentbrugge

Gentbrugge kent een ideale ligging. De deelgemeente van Gent ligt namelijk aan de N40, N9 en de E17. Door de R4 ring zijn ook de andere deelgemeentes van Gent vlot bereikbaar. Zoekt u het verderop? Dan geraakt u makkelijk in Brugge (58 km), Dendermonde (34 km) en Antwerpen (70 km) met de wagen. Neemt u liever de trein? Geen probleem, dat kan via het station van Gentbrugge of Gent-Sint-Pieters.

Verder beschikt de deelgemeente van Gent over een ruim aanbod aan onderwijsfaciliteiten, gaande van kleuter- en basisscholen tot middelbare scholen. De GO! Basisschool Hazenakker, VBS Sancta Maria en het Atheneum van Gentbrugge zijn slechts enkele voorbeelden. Naast kinderen kunnen ook volwassenen het een en het ander opsteken in het Centrum Voor Avondonderwijs of aan de Gentse Universiteit.

Ons Immo aanbod in Gentbrugge

Bent u overtuigd van Gentbrugge? Wij ook! Bekijk ons immoaanbod hebben in deze bruisende (deel)gemeente:

Toch op zoek naar een huis ergens anders in Oost-Vlaanderen?

Vindt u niet meteen uw gading in Gentbrugge? Bekijk dan zeker ook ons aanbod in de nabij gelegen deelgemeenten zoals Gent, Merelbeke, De Pinte, Destelbergen, Sint-Amandsberg, Zwijnaarde en en Melle.

Heeft u nog vragen of nood aan extra informatie? Aarzel dan uiteraard niet Immo Da Vinci te contacteren. We helpen u graag verder met uw zoektocht naar een huis of appartement!