09 273 55 55

Immo te koop in Sint-Martens-Latem

Immo te koop in Sint-Martens-Latem

Overweegt u te gaan wonen in Sint-Martens-Latem? Dan zal u waarschijnlijk beroep doen op een vastgoedkantoor zoals Immo Da Vinci bij uw zoektocht naar een geschikt huis of appartement.

Wonen in Sint-Martens-Latem

De Latem met postcode 9830 ligt in de provincie Oost-Vlaanderen, kent een oppervlakte van 14 km2 en heeft ongeveer 8300 inwoners. Met zijn jaarlijkse events als Hooglatem Kermis, Lentemarkt en Deurle kermis is het een weelderige stad om in te wonen.

Waarom immo kopen in Sint-Martens-Latem?

Er is enorm veel te beleven in de kunstenaarsgemeente. Iedereen kent wel het Kasteel Ooidonk, de Sint-Martinuskerk of de Latemse Molen. Om te winkelen ben je in de De gemeente aan de Leie ook op de juiste plaats met onder meer Het Modehuis, Flamant en Little Kings and Queens Kids Shop. Vergeet dan uiteraard niet te proeven van de lokale specialiteiten zoals Paalsteen Blond en Latemse hertenhoeve. Kortom, wonen in Sint-Martens-Latem is gewoon aangenaam en een goede investering in immo.
Uitgaan kan bijvoorbeeld in Restaurant Deboeveries in de Lijnstraat, Restaurant L' Homard bizarre op de Kortrijksesteenweg of Café int-Martinus in de Kortrijksesteenweg.

Met Latemse Meersen, Westerplas en Parkbos Portaal Grand Noble is deze stad aan de Leie bovendien echt een groene stad.

Vastgoed kopen in de Latem

Sint-Martens-Latem, met zijn gemakkelijke R4 ring, is gelegen aan de E40 en N43. Steden als Gent (9 km), Waregem (26 km) en Brugge (53 km) zijn gemakkelijk bereikbaar met de wagen. Neem je liever de trein? Geen probleem, dan kan via .
Verder beschikt deze stad in de Leiestreek over een ruim aanbod aan onderwijs-faciliteiten gaande van Kleuterscholen zoals VBS Sancta Maria, basisscholen VBS Sint-Jozefschool..
Vind je niet meteen je gading in Sint-Martens-Latem? Bekijk dan zeker ook ons aanbod in de nabij gelegen deelgemeenten zoals Sint-Martens-Latem zelf of Deurle .

Nog vragen of informatie? Aarzel dan uiteraard niet Immo Da Vinci te contacteren. We helpen je graag verder met je zoektocht om een huis huis of appartement in te kopen!

Ons Immo aanbod in Sint-Martens-Latem