Binnenstaanplaats Te koop
Bijlokemeers, 9000 Gent
€ 40.000

  Binnenautostaanplaats gelegen nabij Martelaarslaan

  Autostaanplaats op toplocatie in Gent te koop.
  Deze staanplaats is gelegen nabij de Martelaarslaan, vlakbij het Sint Pietersstation en het centrum.
  Deze garage is voorzien van 4 autostaanplaatsen aan de hand van een autolift.
  De plaats rechts beneden is hier te koop.


  Voor meer info en/of bezoek 0472 01 51 51
  Uw contactpersoon
  Fanny Windels
  0472 01 51 51 Stuur een mailtje

  Financieel

  Prijs
  € 40.000
  Beschikbaarheid
  Vanaf akte
  Onder BTW stelsel
  ja

  Bereken uw investering

  Ligging

  Ligging
  Stadskern
  Omgeving school
  100,00 m
  Omgeving openbaar vervoer
  150,00 m
  Omgeving autosnelweg
  4.000,00 m

  Gebouw

  Bouwjaar
  2022
  Staat
  Goede staat

  Garages / parking

  Garages / parking
  ja
  Binnenparking
  1
  Buitenparking
  nee

  Stedenbouwkundige info

  Overstromingsgevoeliggebied
  Niet gelegen in een overstromingsgevoelig gebied
  Wenst u uw eigendom te verkopen?

  Contacteer ons voor een gratis en vrijblijvende schatting van uw eigendom.

  Interesse? Neem contact op!
  Fanny Windels
  0472 01 51 51
  U moet uw voornaam invullen.
  U moet uw naam invullen.
  U moet uw e-mail invullen.
  U moet uw invullen.
  U moet uw bericht invullen.
  U moet akkoord gaan met onze algemene voorwaarden.
  Immo in Gent

  Overweegt u te gaan wonen in Gent? Dan zal u waarschijnlijk beroep doen op een vastgoedkantoor zoals Immo Da Vinci bij uw zoektocht naar een geschikt huis of appartement.

  Wonen in Gent

  Gent is, met postcode 9000, de hoofdstad van de provincie Oost-Vlaanderen. Met een oppervlakte van 158 km2 en ongeveer 268.000 inwoners maakt het zijn naam als provinciestad waar. Door de jaarlijkse events zoals de gekende Gentse Feesten, het internationale Filmfest Gent, de kerstmarkt en de vele jaarlijkse beurzen is de Stroppenstad een erg dynamische stad om in te wonen.

  Waarom immo in Gent kopen?

  Er valt enorm veel te beleven in Gent. 

  • De Stroppenstad kent een rijke geschiedenis, wat de stad vandaag de dag nog steeds zijn gezicht geeft. De bekendste bezienswaardigheden zijn, uiteraard, Het Gravensteen, de Koren- en Graslei en de vele prachtige kerken, waaronder de Sint-Niklaaskerk en de Sint-Baafskathedraal.
  • Om te winkelen vindt u in het centrum van Gent alle winkels die u zich maar kan bedenken, van modewinkels tot interieurzaken en elektronicawinkels. Mocht dat niet volstaan, kan u ook steeds terecht in de nabijgelegen shoppingcentra van Gent Zuid of Dok Noord.
  • Vergeet op uw shopdag dan niet te proeven van de lokale specialiteiten, zoals Sneeuwballen (vanillecrème met fondantchocolade), Cuberdons (oftewel de Gentse Neuzekes) of één van de lokale bieren Gruut of Gentse Strop.
  • Laat u zich liever culinair verwennen? Dan biedt de Arteveldestad ook tal van uitstekende horecazaken. Denk bijvoorbeeld aan de keten Amadeus, aan Oak Restaurant in de Hoogstraat of aan De Bompa in Oudburg.
  •  U kan ook dansen in de verschillende uitgaansgelegenheden, waaronder de cafés aan de Vlasmarkt.
  • Tot slot kunnen natuurliefhebbers eveneens terecht in de veelzijdige stad, met als bekendste voorbeelden de stadsparken (waaronder het Citadelpark), het Stedelijk Natuurreservaat Bourgoyen-Ossemeersen en het recreatiepark Blaarmeersen.

  Kortom, een appartement of huis kopen en wonen in Gent is gewoon zotwijs en is verder een goede investering in immo.

  Immo kopen in de hoofdstad van Oost-Vlaanderen

  Gent kent een perfecte ligging. De stad ligt nabij het knooppunt van de E40 en E17, waardoor Oostende (70 km), Brugge (59 km), Kortrijk (50 km), Antwerpen (60 km) en Brussel (55 km) vlot te bereiken zijn met de wagen. Ook geraakt u snel in de deel- en buurtgemeenten van de Stroppenstad door de handige R4 en R40 (kleine ring). 

  Neemt u liever het openbaar vervoer? Dat is geen probleem, de stad heeft 4 tramlijnen (1, 2, 3 en 4) en 5 stations (Gent-Sint-Pieters, Gent-Dampoort, Gentbrugge, Drongen en Wondelgem), waardoor u overal vlot geraakt.

  Verder beschikt Gent over een ruim aanbod aan onderwijsfaciliteiten, gaande van kleuter- en basisscholen tot middelbare scholen. Basisschool De Klavertjes, Freinetschool De Spiegel, het Sint-Paulusinstituut of het Nieuwen Bosch Humaniora zijn slechts enkele voorbeelden. Naast kinderen kunnen ook volwassenen het een en het ander opsteken in de Arteveldestad met de Gentse hogescholen, Universiteit Gent of de Centra voor Volwassenenonderwijs.

  Ons aanbod van Immo in Gent

  Bent u overtuigd van Gent? Wij ook! Ontdek wat we te bieden hebben in deze bruisende en veelzijdige stad:

  Toch op zoek naar een woning ergens anders in Oost-Vlaanderen?

  Vindt u niet meteen uw gading in Gent? Bekijk dan zeker ook ons aanbod in de nabij gelegen deelgemeenten zoals Sint-Amandsberg, Destelbergen, Melle, Merelbeke, Zwijnaarde, De Pinte, Sint-Denijs-Westrem, MariakerkeWondelgem of Evergem. Zoekt u het verderop? Ook dan kan u bij ons terecht.

  Nog vragen of nood aan informatie? Aarzel dan uiteraard niet Immo Da Vinci te contacteren. We helpen u graag verder met uw zoektocht om een huis of appartement in Gent te kopen!