09 273 55 55

Immo te koop in Sint-Amandsberg

Immo te koop in Sint-Amandsberg

Overweegt u te gaan wonen in Sint-Amandsberg? Dan zal u waarschijnlijk beroep doen op een vastgoedkantoor zoals Immo Da Vinci bij uw zoektocht naar een geschikt huis of appartement.

Wonen in Sint-Amandsberg

De Amandelenberg met postcode 9040 ligt in de provincie Oost-Vlaanderen, kent een oppervlakte van 6 km2 en heeft ongeveer 23000 inwoners. Met zijn jaarlijkse events als Workshops, Buurtfeesten en Sociale initiatieven is het een sympathieke stad om in te wonen.

Waarom immo kopen in Sint-Amandsberg?

Er is enorm veel te beleven in Amandelenberg. Iedereen kent wel Slotenkouter, Het Illuseum of De Sint-Bernadettekerk. Om te winkelen ben je in de Amandelse Berg van België ook op de juiste plaats met onder meer Winkelen in het centrum van Sint-Amandsberg, De vele winkels van de deelgemeenten en Winkelen in het mooie Gent. Vergeet dan uiteraard niet te proeven van de lokale specialiteiten zoals Stoverij, De bierkazen en Gruut. Kortom, wonen in Sint-Amandsberg is gewoon geriefelijk en een goede investering in immo.
Uitgaan kan bijvoorbeeld in Restaurant De Mokke in de Antwerpsesteenweg, Café De Roos in de Wolterslaan of Koffiebar clouds in my coffee in de Dendermondsesteenweg.

Met Azaleapark, Bijgaardepark en / is deze stad nabij het Handelsdok bovendien echt een groene stad.

Vastgoed kopen in de Amandelenberg

Sint-Amandsberg, met zijn gemakkelijke R4 ring, is gelegen aan de E17 en N70. Steden als Brugge (59 km), Roeselare (73 km) en Antwerpen (65 km) zijn gemakkelijk bereikbaar met de wagen. Neem je liever de trein? Geen probleem, dan kan via Sint-Amandsberg Achtendries.
Verder beschikt deze stad in de Sint-Amandsberg over een ruim aanbod aan onderwijs-faciliteiten gaande van Kleuterscholen zoals Kinderdagverblijf OKiDO4KiDS vzw, basis- en middelbare scholen zoals GO! KTA GITO Groenkouter en onderwijs voor volwassenen met CVO Groeipunt - campus Gent (Het Perspectief + VSPW).
Vind je niet meteen je gading in Sint-Amandsberg? Bekijk dan zeker ook ons aanbod in de nabij gelegen deelgemeenten zoals Westveld, Gentbrugge of Heilig-Hart.

Nog vragen of informatie? Aarzel dan uiteraard niet Immo Da Vinci te contacteren. We helpen je graag verder met je zoektocht om een huis huis of appartement in Sint-Amandsberg te kopen!

Ons Immo aanbod in Sint-Amandsberg