09 273 55 55

Immo te koop in Wondelgem

Immo te koop in Wondelgem

Overweegt u te gaan wonen in Wondelgem? Dan zal u waarschijnlijk beroep doen op een vastgoedkantoor zoals Immo Da Vinci bij uw zoektocht naar een geschikt huis of appartement.

Wonen in Wondelgem

De Wondel met postcode 9032 ligt in de provincie Gent, kent een oppervlakte van 6 km2 en heeft ongeveer 12400 inwoners. Met zijn jaarlijkse events als Concerten, Jeugdevenementen en Buurtfeesten is het een behagelijke stad om in te wonen.

Waarom immo kopen in Wondelgem?

Er is enorm veel te beleven in Wondelgemme. Iedereen kent wel De Sint-Catharinakerk op de Vroonstalledries, De beschermde Hoeve Dossche en Hoeve Lootens of Oud heemkundig museum. Om te winkelen ben je in de Het Verstedelijke Wondelgem ook op de juiste plaats met onder meer Night shop jaswal, Urbiscomplex en Imber Shopping Center. Vergeet dan uiteraard niet te proeven van de lokale specialiteiten zoals Kroakemandel, Gestreken mastellen en Gentse stoverij. Kortom, wonen in Wondelgem is gewoon een must en een goede investering in immo.
Uitgaan kan bijvoorbeeld in Café Wondergem in de Gentseaardeweg, Café Don Fredo in de Wondelgemstationsplein of Café Hof Van Vlaanderen in de Botestraat.

Met Koning Albert I park, Domein Vyncke Bovyn en Citadelpark is deze stad aan Kanaal De Lieve bovendien echt een groene stad.

Vastgoed kopen in de Wondel

Wondelgem, met zijn gemakkelijke R4 ring, is gelegen aan de N70 en N430. Steden als Eeklo (18 km), Brugge (63 km) en Antwerpen (60 km) zijn gemakkelijk bereikbaar met de wagen. Neem je liever de trein? Geen probleem, dan kan via Wondelgem station.
Verder beschikt deze stad in de Wondelgem over een ruim aanbod aan onderwijs-faciliteiten gaande van Kleuterscholen zoals GVB Mariavreugde, basis- en middelbare scholen zoals VISO Mariakerke en onderwijs voor volwassenen met Basisonderwijs, Volwassenonderwijs, CVO De Bargie.
Vind je niet meteen je gading in Wondelgem? Bekijk dan zeker ook ons aanbod in de nabij gelegen deelgemeenten zoals Kolegem, Mariakerke of Gent.

Nog vragen of informatie? Aarzel dan uiteraard niet Immo Da Vinci te contacteren. We helpen je graag verder met je zoektocht om een huis huis of appartement in Wondelgem te kopen!

Ons Immo Aanbod in Wondelgem