09 273 55 55

Immo te koop in Wondelgem

Immo te koop in Wondelgem

Overweegt u te gaan wonen in Wondelgem? Dan zal u waarschijnlijk beroep doen op een vastgoedkantoor zoals Immo Da Vinci bij uw zoektocht naar een geschikt huis of appartement.

Wonen in Wondelgem

Wondelgem heeft als postcode 9032 en is een deelgemeente van Gent, de hoofdstad van provincie Oost-Vlaanderen. Met zijn oppervlakte van ongeveer 17km2 en een inwonersaantal 17.000 mensen is het een kleine maar gezellige plek om te wonen. Jaarlijks worden er tal van concerten, jeugdevenementen en buurtfeesten georganiseerd, want de leuke sfeer alleen maar bevestigt.

Waarom immo kopen in Wondelgem?

Er valt enorm veel te beleven in Wondelgem. De bekendste bezienswaardigheden zijn De Sint-Catharinakerk op de Vroonstalledries, De beschermde Hoeve Dossche en Hoeve Lootens of het Oud heemkundig museum. Om te winkelen bevat het centrum van de deelgemeente tal van winkels. Mocht dat niet volstaan, bent u slechts een tram- of fietsrit verwijderd van het centrum van Gent. Vergeet dan uiteraard niet te proeven van de lokale specialiteiten zoals Kroakemandel, Gestreken mastellen en Gentse stoverij. 

Ook biedt Wondelgem tal van horecagelegenheden. Zo kan u bijvoorbeeld terecht bij Café Wondergem in de Gentseaardeweg, Café Don Fredo in de Wondelgemstationsplein of Café Hof Van Vlaanderen in de Botestraat. Natuurgebieden zijn tot slot nooit veraf, met de Zandbergen en het Stedelijk Natuurreservaat Bourgoyen-Ossemeersen als voorbeelden.

Kortom, een huis of appartement kopen en wonen in Wondelgem is een topplan en een goede investering in immo.

Vastgoed kopen in de Wondel

Wondelgem kent een ideale ligging. Zo bevindt de deelgemeente zich aan de R4, N424 en N9. Steden als Eeklo (19 km), Brugge (50 km) en Antwerpen (60 km) zijn gemakkelijk bereikbaar met de wagen, en u geraakt vlot naar centrum van Gent per tram of fiets. Neemt u liever de trein? Geen probleem, dan kan via Wondelgem station.

Verder beschikt deze deelgemeente over een ruim aanbod aan onderwijsfaciliteiten. Zo kunnen kinderen tot en met 12 jaar terecht in Stedelijke Basisschool de Regenboog en Vrije Basisschool Mariavreugde. Middelbare scholieren kunnen terecht bij de andere nabijgelegen deelgemeenten van Gent, zoals bijvoorbeeld bij Go! Lyceum Gent of bij Viso Mariakerke.

Ons Immo Aanbod in Wondelgem

Bent u overtuigd van Wondelgem? Wij ook! Bekijk wat we te bieden hebben in deze levendige deelgemeente:

Toch op zoek naar een woning ergens anders in Oost-Vlaanderen?

Vindt u niet meteen uw gading in Wondelgem? Bekijk dan zeker ook ons aanbod in de nabij gelegen locaties, zoals Gent, Gentbrugge, Evergem, MariakerkeSint-Amandsberg, Destelbergen of andere.

Nog vragen of informatie nodig? Aarzel dan uiteraard niet Immo Da Vinci te contacteren. We helpen u graag verder met uw zoektocht om een huis huis of appartement in Wondelgem te kopen!