09 273 55 55

Immo in Destelbergen kopen

Immo in Destelbergen kopen

Overweegt u te immo in Destelbergen aan te schaffen? Dan zal u waarschijnlijk beroep doen op een vastgoedkantoor zoals Immo Da Vinci bij uw zoektocht naar een geschikt huis of appartement.

De voordelen van immo in Destelbergen

De Destel op de Berg met postcode 9070 ligt in de provincie Oost-Vlaanderen, kent een oppervlakte van 27 km2 en heeft ongeveer 19.000 inwoners. Met jaarlijkse events als de Nieuwjaarsdrink, jeugdevenementen en tentoonstellingen is het een bruisende gemeente om in te wonen.

Waarom immo kopen in Destelbergen?

Er valt enorm veel te beleven in de residentiĆ«le gemeente. Zo kunnen gezinnen met kinderen zich uitleven in Familiepark Harry Malter of in recreatiepark Kerkham, kan u wandelen in de mooie Damvallei of kan u de kastelensite van Destelbergen ontdekken. Ook om te winkelen heeft Destelbergen wel wat te bieden. Vergeet uiteraard niet te proeven van de lokale Oost-Vlaamse specialiteiten zoals Vlaamse gedroogde hesp, Tierenteyn Mosterd en Gentse mokken. Of laat u verwennen door de gezellige horecazaken die de gemeente te bieden heeft. Denk bijvoorbeeld aan Restaurant De Verseau in de Meersakkerstraat, Restaurant Chaflo in de Dendermondesteenweg of Konak Steakrestaurant in de Haenhoutstraat.

Met het Reinaertpark, Damvallei en Familiepark Harry Malter is deze gemeente aan de Schelde bovendien ook een groene stad. Destelbergen is de perfecte combinatie van stad en natuur.

Kortom, immo in Destelbergen kopen is niet alleen fantastisch, maar ook een solide investering.

Vastgoed kopen in de Destel op de Berg

Destelbergen kent een ideale ligging. De gemeente is namelijk gelegen aan de R4, E17 en N70, waardoor u overal wel snel geraakt. Steden als Kortrijk (55 km), Gent centrum (7 km) en Antwerpen (52 km) zijn gemakkelijk bereikbaar met de wagen. Neemt u liever de trein? Geen probleem, dat kan via het nabijgelegen treinstation Gent Dampoort.

Verder beschikt de gemeente Destelbergen over een ruim aanbod aan onderwijsfaciliteiten, gaande van kleuter- en basisscholen tot middelbare scholen. De Gemeentelijke Basisschool Destelbergen, Mannetje Maan of het Sint-Janscollege Campus Heiveld zijn slechts enkele voorbeelden. Naast kinderen kunnen ook volwassenen het een en het ander opsteken in Destelbergen met Kisp Volwassenenonderwijs - Destelbergen. 

Ons Immo aanbod in Destelbergen

Bent u overtuigd van Destelbergen? Wij ook! Bekijk wat we te bieden hebben in deze bruisende gemeente:

Toch op zoek naar een woning ergens anders in Oost-Vlaanderen?

Vindt u niet meteen uw gading in Destelbergen? Bekijk dan zeker ook ons aanbod in de nabij gelegen gemeenten, zoals Gent, GentbruggeMelleMerelbeke, Sint-Amandsberg, Oostakker, Lochristi of meer.

Heeft u nog vragen of nood aan informatie? Aarzel dan uiteraard niet Immo Da Vinci te contacteren. We helpen u graag verder met uw zoektocht om een huis huis of appartement in Destelbergen te kopen!