09 273 55 55

Immo te koop in Destelbergen

Immo te koop in Destelbergen

Overweegt u te gaan wonen in Destelbergen? Dan zal u waarschijnlijk beroep doen op een vastgoedkantoor zoals Immo Da Vinci bij uw zoektocht naar een geschikt huis of appartement.

Wonen in Destelbergen

Wonen in Destelbergen

De Destel op de Berg met postcode 9070 ligt in de provincie Oost-Vlaanderen, kent een oppervlakte van 27 km2 en heeft ongeveer 19000 inwoners. Met zijn jaarlijkse events als de Nieuwjaarsdrink, jeugdevenementen en tentoonstellingen is het een vrolijke stad om in te wonen.

Waarom immo kopen in Destelbergen?

Er is enorm veel te beleven in de Residentiƫle gemeente. Iedereen kent wel Familiepark Harry Malter, Damvallei of Abdij Nieuwenbosch. Om te winkelen ben je in de Bergen in Destel ook op de juiste plaats met onder meer Actual Fashion, de vele winkels in het centrum van Destelbergen en het Centrum van Gent. Vergeet dan uiteraard niet te proeven van de lokale specialiteiten zoals Vlaamse gedroogde hesp, verse Bio geitenkaas van Le larry en Gentse mokken. Kortom, wonen in Destelbergen is gewoon te gek en een goede investering in immo.

Uitgaan kan bijvoorbeeld in Restaurant De Verseau in de Meersakkerstraat, Restaurant Chaflo & Co in de Dendermondesteenweg of Konak Steakrestaurant in de Haenhoutstraat.

Met Reinaertpark, Damvallei en Familiepark Harry Malter is deze stad aan de Schelde bovendien echt een groene stad.

Vastgoed kopen in de Destel op de Berg

Destelbergen, met zijn gemakkelijke R4 ring, is gelegen aan de E17 en N70. Steden als Kortrijk (54 km), Gent centrum (15 km) en Antwerpen (66 km) zijn gemakkelijk bereikbaar met de wagen. Neem je liever de trein? Geen probleem, dan kan via het nabijgelegen treinstation Gent Dampoort.
Verder beschikt deze stad in de Destelbergen over een ruim aanbod aan onderwijs-faciliteiten gaande van Kleuterscholen zoals Gemeentelijke Basisschool Destelbergen, basis- en middelbare scholen zoals Sint-Janscollege Campus Heiveld en onderwijs voor volwassenen met Kisp Volwassenenonderwijs - Destelbergen.

Vind je niet meteen je gading in Destelbergen? Bekijk dan zeker ook ons aanbod in de nabij gelegen deelgemeenten zoals Heusden, Gentbrugge of Vissershoek.

Nog vragen of informatie? Aarzel dan uiteraard niet Immo Da Vinci te contacteren. We helpen je graag verder met je zoektocht om een huis huis of appartement in Destelbergen te kopen!

Ons Immo aanbod in Destelbergen