09 273 55 55

Huis te huur in Gent

Huis te huur in Gent

Warm wonen, maar wel met nabijgelegen winkels, vrijetijdsmogelijkheden en verbindingswegen? Beslis dan een huis te huren in Gent in Oost-Vlaanderen. Hier een woning huren is een slimme keuze. We zetten de wins van huren in deze gemeente aan de Schelde graag voor u op een rijtje:

Bereikbaarheid

Gent is vlot bereikbaar met de wagen en de trein. Het ligt vlak aan de E40 en de N9. Steden als Aalst (34 km), Waregem (36 km) en Lokeren (30 km) liggen vlakbij.

Shops dichtbij

In deze Fiere Stede is het eveneens gemakkelijk winkelen. Denk maar aan de Albert Heijn in de Kouter of Aldi in de Blasantvest. Daarna kan u bijvoorbeeld iets gaan eten in restaurants als Restaurant Gillis in de Hoogstraat en Keizershof op de Vrijdagsmarkt.

Kindvriendelijke gemeente

De stad van bekende (oud-)inwoners als Gilles De Schryver en Frederik Braeckman kent eveneens een ruim aanbod aan scholen, zoals Freinetmiddenschool of Go! Lyceum in de Kortrijksesteenweg.

Vrije tijd

Ook op vlak van vrije tijd en sportmogelijkheden komt u niets te kort in de regio met postcode 9000. De gemeente telt vele sportclubs, zoals Voetbalclub AAGent of Basketbalclub Hawk. U kunt natuurlijk ook steeds gaan wandelen in het Citadelpark.

Een huis huren in Gent? Contacteer ons

Vastgoedmakelaar Immo Da Vinci is de perfecte partner in uw zoektocht naar een woonhuis. Wij kennen de streek als geen ander en helpen u te ontzorgen bij uw zoektocht naar een nieuwe huurwoning in Gent.

Ons Immo aanbod in Gent