09 273 55 55

Immo te koop in Evergem

Immo te koop in Evergem

Overweegt u te gaan wonen in Evergem? Dan zal u waarschijnlijk beroep doen op een vastgoedkantoor zoals Immo Da Vinci bij uw zoektocht naar een geschikt huis of appartement.

Wonen in Evergem

De Meetjesland met postcode 9940 ligt in de provincie Oost-Vlaanderen, kent een oppervlakte van 75 km2 en heeft ongeveer 35600 inwoners. Met zijn jaarlijkse events als kermissen, jaarmarkten en wieler- en loopwedstrijden is het een levenslustige stad om in te wonen.

Waarom immo kopen in Evergem?

Er is enorm veel te beleven in de fusiegemeente. Iedereen kent wel de Sint-Christoffelkerk, de Dekenij of de Schandpaal. Om te winkelen ben je in de Het Sluizencomplex ook op de juiste plaats met onder meer shopping event Vip, Shopping Centrum Zuid en Dok Noord winkelcentrum. Vergeet dan uiteraard niet te proeven van de lokale specialiteiten zoals Gentse waterzooi, Neuzekes en Tilly’s Gentse vlaai. Kortom, wonen in Evergem is gewoon voortreffelijk en een goede investering in immo.
Uitgaan kan bijvoorbeeld in Brasserie Nouvellune in de Kapellestraat, Restaurant Contrast in de Schoonstraat of Restaurant Quarante Cinq in de Kapellestraat.

Met het Citadelpark, de Blaarmeersen en het Koning Albertpark is deze stad aan de Ringvaart bovendien echt een groene stad.

Vastgoed kopen in de Meetjesland

Evergem, met zijn gemakkelijke R4 ring, is gelegen aan de A11 en N9. Steden als Gent (11 km), Brugge (50 km) en Brussel (68 km) zijn gemakkelijk bereikbaar met de wagen. Neem je liever de trein? Geen probleem, dan kan via Evergem.
Verder beschikt deze stad in de Evergem over een ruim aanbod aan onderwijs-faciliteiten gaande van Kleuterscholen zoals Basisschool Het Molenschip, basis- en middelbare scholen zoals Sint Franciscus Evergem en onderwijs voor volwassenen met CVO Groeipunt - campus Assenede.
Vind je niet meteen je gading in Evergem? Bekijk dan zeker ook ons aanbod in de nabij gelegen deelgemeenten zoals Lembeke, Assenede of Gent.

Nog vragen of informatie? Aarzel dan uiteraard niet Immo Da Vinci te contacteren. We helpen je graag verder met je zoektocht om een huis huis of appartement in Evergem te kopen!

Ons Immo aanbod in Evergem