09 273 55 55

Immo te koop in Evergem

Immo te koop in Evergem

Overweegt u te gaan wonen in Evergem? Dan zal u waarschijnlijk beroep doen op een vastgoedkantoor zoals Immo Da Vinci bij uw zoektocht naar een geschikt huis of appartement.

Wonen in Evergem

Deze gemeente in het Meetjesland met postcode 9940 ligt in de provincie Oost-Vlaanderen, kent een oppervlakte van 75 km2 en heeft ongeveer 37.000 inwoners. Met jaarlijkse events als Rock for Specials, kermissen en wieler- en loopwedstrijden is het een toffe stad om in te wonen.

Waarom immo kopen in Evergem?

Er valt enorm veel te beleven in de fusiegemeente. Zo zijn de bekendste bezienswaardigheden de Sint-Christoffelkerk, de Dekenij of de Schandpaal. Voor de winkelliefhebbers is Evergem ook een toplocatie, aangezien het nabijgelegen Dok Noord winkelcentrum binnen handbereik ligt. Vergeet uiteraard niet te proeven van de lokale Oost-Vlaamse specialiteiten, zoals bijvoorbeeld Gentse waterzooi, Neuzekes en Tilly‚Äôs Gentse vlaai. Gaat u graag uit eten? Evergem heeft een aanbod van enkele toprestaurants, zoals bijvoorbeeld Brasserie Nouvellune in de Kapellestraat, Restaurant Contrast in de Schoonstraat of Restaurant Quarante Cinq in de Kapellestraat. Tot slot kan u in Evergem terecht voor natuur, aangezien de gemeente gelegen is aan de Nieuwe Kale, vlak bij het Kanaal Gent-Terneuzen en aan de Ringvaart.

Kortom, een huis of appartement kopen en wonen in Evergem is gewoon zalig en een goede investering.

Vastgoed kopen in de Meetjesland

Evergem is een toegankelijke gemeente. Het is strategisch gelegen in het hart van een driehoek gevormd door de R4, de N9 en de A11. Steden als Gent (9 km), Brugge (50 km) en Brussel (68 km) zijn gemakkelijk bereikbaar met de wagen. Neemt u liever de trein? Geen probleem, via het station van Evergem geraakt u overal.

Evergem beschikt verder over een ruim aanbod aan onderwijsfaciliteiten, gaande van kleuter- en basisscholen tot middelbare scholen, zoals bijvoorbeeld Basisschool Het Molenschip, de Gemeentelijke bassischool en het Sint-Franciscus Evergem. Ook volwassenen kunnen er lessen volgen door de aanwezigheid van het Centrum voor Volwassenenonderwijs.

Ons Immo aanbod in Evergem

Bent u overtuigd van Evergem? Wij ook! Bekijk wat we te bieden hebben in deze bruisende gemeente:

Op zoek naar een woning in Oost-Vlaanderen, maar toch niet in Evergem?

Vindt u niet meteen uw gading in Evergem? Bekijk dan zeker ook ons aanbod in de nabij gelegen deelgemeenten zoals Gent, Wondelgem, MariakerkeSint-Denijs-Westrem, Destelbergen of meer.

Heeft u nog vragen of nood aan informatie? Aarzel dan uiteraard niet Immo Da Vinci te contacteren. We helpen u graag verder met uw zoektocht om een huis huis of appartement in Evergem te kopen!