09 273 55 55

Immo te koop in Melle

Immo te koop in Melle

Overweegt u te gaan wonen in Melle? Dan zal u waarschijnlijk beroep doen op een vastgoedkantoor zoals Immo Da Vinci bij uw zoektocht naar een geschikt huis of appartement.

Wonen in Melle

De Mellenaarse stad met postcode 9090 ligt in de provincie Oost-Vlaanderen, kent een oppervlakte van 15 km2 en heeft ongeveer 11000 inwoners. Met zijn jaarlijkse events als Natuurevenement, Workshops en Marathons is het een bekoorlijke stad om in te wonen.

Waarom immo kopen in Melle?

Er is enorm veel te beleven in Melleke. Iedereen kent wel De watertoren, De Sint-Martinuskerk of Kasteel de Bueren. Om te winkelen ben je in de De Mellenaarse stad ook op de juiste plaats met onder meer Het centrum van Gent, Winkelcentra van Lebbeke op een kleine afstand en Winkelen in het centrum van Melle. Vergeet dan uiteraard niet te proeven van de lokale specialiteiten zoals Mas­tel, Water­zooi en Pra­li­nes - cho­co­la­de. Kortom, wonen in Melle is gewoon comfortabel en een goede investering in immo.
Uitgaan kan bijvoorbeeld in Café Melle Rose Place in de Dorpsplei, Café De Roze Olifant in de Brusselsesteenweg 303 of Restauant 't Formuizeke in de Mellestraat.

Met Gentbrugse Meersen, Liedermeersenpark en / is deze stad aan de Schelde bovendien echt een groene stad.

Vastgoed kopen in de Mellenaarse stad

Melle, met zijn gemakkelijke R4 ring, is gelegen aan de E40 en N42. Steden als Gent centrum (10 km), Brussel (51km) en Antwerpen (72 km) zijn gemakkelijk bereikbaar met de wagen. Neem je liever de trein? Geen probleem, dan kan via Melle Station.
Verder beschikt deze stad in de Melle over een ruim aanbod aan onderwijs-faciliteiten gaande van Kleuterscholen zoals Ukkepuk Gontrode, basis- en middelbare scholen zoals Sint-Franciscusinstituut Melle en onderwijs voor volwassenen met Centrum voor Avondonderwijs .
Vind je niet meteen je gading in Melle? Bekijk dan zeker ook ons aanbod in de nabij gelegen deelgemeenten zoals Merelbeke, Ten Hove of Ombergen.

Nog vragen of informatie? Aarzel dan uiteraard niet Immo Da Vinci te contacteren. We helpen je graag verder met je zoektocht om een huis huis of appartement in Melle te kopen!

Ons Immo aanbod in Melle