09 273 55 55

Immo te koop in Oosterzele

Immo te koop in Oosterzele

Overweegt u te gaan wonen in Oosterzele? Dan zal u waarschijnlijk beroep doen op een vastgoedkantoor zoals Immo Da Vinci bij uw zoektocht naar een geschikt huis of appartement.

Wonen in Oosterzele

De Oostzelle met postcode 9860 ligt in de provincie Oost-Vlaanderen, kent een oppervlakte van 44 km2 en heeft ongeveer 13700 inwoners. Met zijn jaarlijkse events als Marathons, Musea en Jaarmarkt is het een geriefelijke stad om in te wonen.

Waarom immo kopen in Oosterzele?

Er is enorm veel te beleven in Oosterzele. Iedereen kent wel De Sint-Gangulphuskerk, De Klepmolen of De Windekemolen. Om te winkelen ben je in de De stad met de vele deelgemeenten ook op de juiste plaats met onder meer Shoppen in Gent, Winkelen in de deelgemeenten en Winkelen in Oosterzele. Vergeet dan uiteraard niet te proeven van de lokale specialiteiten zoals Artisanale fonds van Belfond, Verse Geitenkaas en zuivel van Klavertroef en 't Gijzelaarke en kaas van de Gijzelse microbrouwerij. Kortom, wonen in Oosterzele is gewoon genoeglijk en een goede investering in immo.

Uitgaan kan bijvoorbeeld in Restaurant De Vlasblomme in de Dorp, Restaurant De Soetekoeke in de Issegem of Café Plankierke in de Moortselestraat.

Met Molenberg, Kasteel van Leeuwergem en Aelmoeseneiebos is deze stad nabij de Schelde bovendien echt een groene stad.

Vastgoed kopen in de Oostzelle

Oosterzele, met zijn gemakkelijke R4 ring, is gelegen aan de E40 en N42. Steden als Kortrijk (54 km), Brugge (64 km) en Gent (20 km) zijn gemakkelijk bereikbaar met de wagen. Neem je liever de trein? Geen probleem, dan kan via Scheldewindeke.
Verder beschikt deze stad in de Oosterzele over een ruim aanbod aan onderwijs-faciliteiten gaande van Kleuterscholen zoals /, basis- en middelbare scholen zoals Basisschool De Leefschool Oosterzele en onderwijs voor volwassenen met CVO Groeipunt - campus Zottegem.
Vind je niet meteen je gading in Oosterzele? Bekijk dan zeker ook ons aanbod in de nabij gelegen deelgemeenten zoals Wetteren, Westrem of Melle.

Nog vragen of informatie? Aarzel dan uiteraard niet Immo Da Vinci te contacteren. We helpen je graag verder met je zoektocht om een huis huis of appartement in Oosterzele te kopen!

Ons Immo aanbod in Oosterzele