09 273 55 55

Immo te koop in Deinze

Immo te koop in Deinze

Overweegt u te gaan wonen in Deinze? Dan zal u waarschijnlijk beroep doen op een vastgoedkantoor zoals Immo Da Vinci bij uw zoektocht naar een geschikt huis of appartement.

Wonen in Deinze

De Stad der Koordenmakers met postcode 9800 ligt in de provincie Oost-Vlaanderen, kent een oppervlakte van 76km2 en heeft ongeveer 43600 inwoners. Met zijn jaarlijkse events als Carnaval, Kermis Deinze en Theatervoorstellingen is het een fijne stad om in te wonen.

Waarom immo kopen in Deinze?

Er is enorm veel te beleven in het land van Nevele. Iedereen kent wel Kasteel Ooidonk, Museum Dhont Dhaenens of De Brielmeersen. Om te winkelen ben je in de deze gefusioneerde gemeente ook op de juiste plaats met onder meer Driespoort Shopping Deinze, Deinze Shopping en Winkelen in het centrum . Vergeet dan uiteraard niet te proeven van de lokale specialiteiten zoals Jenevers van filliers, Vollegrondsaardbeien van Ten Huyse Heyse en Mosterd van Ferdinand Tierenteyn. Kortom, wonen in Deinze is gewoon cool en een goede investering in immo.
Uitgaan kan bijvoorbeeld in Restaurant De Schipperin op de markt, Restaurant 'TStoofke in de Emiel Clauslaan of Bistro MaReine in de Kapellestraat.

Met De Breilmeersen Urban Recreation Park, en / is deze stad aan de Leie bovendien echt een groene stad.

Vastgoed kopen in de Stad der Koordenmakers

Deinze, met zijn gemakkelijke R32 ring, is gelegen aan de E17 en N35. Steden als Kortrijk (37 km), Gent (21 km) en Brugge (45 km) zijn gemakkelijk bereikbaar met de wagen. Neem je liever de trein? Geen probleem, dan kan via Station Deinze.
Verder beschikt deze stad in de Deinze over een ruim aanbod aan onderwijs-faciliteiten gaande van Kleuterscholen zoals , basis- en middelbare scholen zoals Erasmusatheneum Deinze en onderwijs voor volwassenen met Kisp Volwassenenonderwijs - Deinze.
Vind je niet meteen je gading in Deinze? Bekijk dan zeker ook ons aanbod in de nabij gelegen deelgemeenten zoals Gottem, Grammene of Nevele.

Nog vragen of informatie? Aarzel dan uiteraard niet Immo Da Vinci te contacteren. We helpen je graag verder met je zoektocht om een huis huis of appartement in Deinze te kopen!

Ons Immo aanbod in Deinze