09 273 55 55

Immo te koop in Eke

Immo te koop in Eke

Overweegt u te gaan wonen in Eke? Dan zal u waarschijnlijk beroep doen op een vastgoedkantoor zoals Immo Da Vinci bij uw zoektocht naar een geschikt huis of appartement.

Wonen in Eke

De straatdorp met postcode 9810 ligt in de provincie Oost-Vlaanderen, kent een oppervlakte van 10 km2 en heeft ongeveer 4590 inwoners. Met zijn jaarlijkse events als stadstours, diverse sporttoernooien en workshops is het een rustige stad om in te wonen.

Waarom immo kopen in Eke?

Er is enorm veel te beleven in Eke. Iedereen kent wel de Brouwerij Ide, de Bolveerput (Natuurpark) of het Nieuw kasteel van Eke. Om te winkelen ben je in Aik ook op de juiste plaats met onder meer Driespoort Shopping Deinze en de winkels in het centrum van Eke. Vergeet dan uiteraard niet te proeven van de lokale specialiteiten zoals Filliers, Het goestingske van Nazareth en Brasvar. Kortom, wonen in Eke is gewoon heerlijk en een goede investering in immo.
Uitgaan kan bijvoorbeeld in Restaurant Bonaparte Steenweg, Restaurant Jan Verhelst in de Stationsstraat of Café Den Hert in de Steenweg.

Met Parkbos Vallei van de Rosdambeek is deze stad aan de Schelde bovendien echt een groene stad.

Vastgoed kopen in deze straatdorp

Eke, met zijn gemakkelijke R4 ring, is gelegen aan de E17 en N35. Steden als Brugge (60 km), Gent (19 km) en Kortrijk (45 km) zijn gemakkelijk bereikbaar met de wagen. Neem je liever de trein? Geen probleem, dan kan via Station Eke-Nazareth.
Verder beschikt deze stad in de Eke over een ruim aanbod aan onderwijs-faciliteiten gaande van Kleuterscholen zoals ’t Kinderkasteeltje, basis- en middelbare scholen zoals Basisschool Peter Benoit en onderwijs voor volwassenen met Volwassenenonderwijs Kisp Gavere.
Vind je niet meteen je gading in Eke? Bekijk dan zeker ook ons aanbod in de nabij gelegen deelgemeenten zoals Nazareth, Ten Ede of Ganzenbroek.

Nog vragen of informatie? Aarzel dan uiteraard niet Immo Da Vinci te contacteren. We helpen je graag verder met je zoektocht om een huis huis of appartement in Eke te kopen!

Ons Immo aanbod in Eke