Buitenstaanplaats Te koop
Grotesteenweg-Noord 99, 9052 Zwijnaarde
€ 7.500

  Buitenparkings te Zwijnaarde.

  INVESTERING: Buitenstandplaatsen  te koop in Zwijnaarde.

  Deze laatste 6 buitenstandplaatsen, niet overdekte parkings, zijn gelegen in een moderne nieuwbouwresidentie.
  Bovendien zeer goed gelegen nabij het Technologiepark, de Sterre en de belangrijke invalswegen. Ook ideaal voor wie in de buurt woont.

  Prijs per stuk: €7.500 (verkoop onder registratierechten).

  Deze aankoop is een goede investering zonder zorgen !!
  Voor meer info en-/of bezoek contacteer ons per mail of op 0478/26 18 77

  Financieel

  Prijs
  € 7.500
  Netto opbrengst
  € 70
  Beschikbaarheid
  Vanaf akte
  Onder BTW stelsel
  nee

  Bereken uw investering

  Ligging

  Omgeving school
  ja
  Omgeving openbaar vervoer
  ja
  Omgeving autosnelweg
  ja

  Gebouw

  Bouwjaar
  2011
  Staat
  Goede staat

  Garages / parking

  Binnenparking
  nee
  Buitenparking
  ja

  Stedenbouwkundige info

  Bestemming
  Woongebied
  Bouwvergunning
  ja
  Voorkooprecht
  nee
  Vonnissen
  nee
  Overstromingsgevoeliggebied
  Niet gelegen in een overstromingsgevoelig gebied
  G-score
  B
  P-score
  B
  Bodemattest
  ja
  Wenst u uw eigendom te verkopen?

  Contacteer ons voor een gratis en vrijblijvende schatting van uw eigendom.

  Interesse? Neem contact op!
  U moet uw voornaam invullen.
  U moet uw naam invullen.
  U moet uw e-mail invullen.
  U moet uw invullen.
  U moet uw bericht invullen.
  U moet akkoord gaan met onze algemene voorwaarden.
  Immo te koop in Zwijnaarde

  Overweegt u te gaan wonen in Zwijnaarde? Dan zal u waarschijnlijk beroep doen op een vastgoedkantoor zoals Immo Da Vinci bij uw zoektocht naar een geschikt huis of appartement.

  Wonen in Zwijnaarde

  Zwijnaarde is een wijk en deelgemeente in de Oost-Vlaamse provinciehoofdstad Gent en heeft als postcode 9052. Het kent een oppervlakte van 11 km2 en heeft ongeveer 7800 inwoners. Met zijn jaarlijkse jeugdactiviteiten, gemeentefeesten en jaarmarkten is het een boeiende locatie om in te wonen.

  Waarom immo kopen in Zwijnaarde?

  Er valt enorm veel te beleven in Zwijnaarde, of Suinarda zoals men in de wijk in de middeleeuwen noemde. Zo zijn de bekendste bezienswaardigheden Molen Sonneville, de Zoë Borluutbrug en de prachtige kastelensite van Zwijnaarde. Ook om te winkelen heeft Zwijnaarde wel wat te bieden. Zo kunt u in het centrum al wat winkels vinden, maar ben bent u ook niet ver verwijderd van het Imber Shopping Center of Gent centrum. Vergeet dan uiteraard niet te proeven van de lokale specialiteiten zoals Mastel, Gruut bier en RoomeR. U kan u verder laten verwennen door de gezellige horecazaken die de wijk te bieden heeft. Denk bijvoorbeeld aan De Mythe in de Heerweg-Noord, Table 10 in de Joachim Schayckstraat of in het luxueuze Kasteel van Zwijnaarde. Tot slot zijn er heel wat trage wegen, waardoor u naar hartenlust kan wandelen of fietsen.

  Kortom, een huis of appartement kopen en wonen in Zwijnaarde is niet alleen een aanrader, het is ook een goede investering.

  Vastgoed kopen in de Zwin

  Zwijnaarde kent een ideale ligging. De deelgemeente van Gent ligt namelijk aan de N60, de E17 en de E40. Door de R4 ring zijn ook de andere deelgemeentes van Gent vlot bereikbaar. Zoekt u het verderop? Dan geraakt u makkelijk in Brugge (56 km), Antwerpen (62 km) en Brussel (55 km) met de wagen. Neemt u liever de trein? Geen probleem, want het station van Gent-Sint-Pieters ligt een rechtstreekse tramrit van 20min verwijderd van het Centrum van Zwijnaarde.

  Verder beschikt de deelgemeente van Gent over een ruim aanbod aan onderwijsfaciliteiten, gaande van kleuter- en basisscholen tot middelbare scholen. De Vrije Basisschool Sint-Vincentius, Freinetschool De Boekenmolen en het Don Boscocollege zijn slechts enkele voorbeelden. Naast kinderen kunnen ook volwassenen het een en het ander opsteken in Zwijnaarde met het CVO Groeipunt - campus Zwijnaarde en de Gentse Universiteit.

  Ons Immo Aanbod in Zwijnaarde

  Bent u overtuigd van Zwijnaarde? Wij ook! Bekijk wat we te bieden hebben in deze bruisende gemeente:

  Toch op zoek naar een woning ergens anders in Oost-Vlaanderen?

  Vindt u niet meteen uw gading in Zwijnaarde? Bekijk dan zeker ook ons aanbod in de nabij gelegen gemeenten zoals Gent, Gentbrugge, Merelbeke, Sint-Denijs-Westrem, Deinze of Nazareth.

  Nog vragen of informatie? Aarzel dan uiteraard niet Immo Da Vinci te contacteren. We helpen u graag verder met uw zoektocht naar een huis of appartement!