09 273 55 55

Huis te huur in Zwijnaarde

Huis te huur in Zwijnaarde

Rustig wonen, maar wel dichtbij winkels, vrijetijdsmogelijkheden en verbindingswegen? Kies dan een huis te huren in Zwijnaarde in Oost-Vlaanderen. Hier een huis huren is een slimme keuze. We zetten de voordelen van huren in deze gemeente aan de Schelde graag voor u op een rijtje:

Bereikbaarheid

Zwijnaarde is vlot bereikbaar met de wagen en de trein. Het ligt vlak aan de E17 en de N60. Steden als Gent (10 km), Dendermonde (40 km) en Waregem ( 30 km) liggen vlakbij.

Veel winkelgelegenheid

In "Suinarde" is het eveneens gemakkelijk winkelen. Denk maar aan de Carrefour market in de Heerweg-Zuid of Delhaize in de Oudenaardse Steenweg. Daarna kan u bijvoorbeeld iets gaan eten in restaurants als t Zwijntje in de Hutsepotstraat en Brasserie Oud Gemeentehuis in de Heerweg-Noord.

Kindvriendelijke gemeente

De stad van bekende (oud-)inwoners als Karel van de Woestijne en Joachim Arseen Schayck kent eveneens een ruim aanbod aan scholen, zoals Vrije basisschool Sint-Vincentius in de Hutsepotstraat of Freinetschool De Boekenmolen in de Hutsepotstraat.

Vrije tijd

Ook op vlak van vrije tijd en sportmogelijkheden komt u niets te kort in de regio met postcode 9052. De gemeente telt vele sportclubs, zoals Turnclub Olympia of de lokale voetbalclub. U kunt natuurlijk ook steeds gaan wandelen in het De Ghellinckpark.

Een huis huren in Zwijnaarde? Contacteer ons

Vastgoedmakelaar Immo Da Vinci is de perfecte partner in uw zoektocht naar een woongelegenheid. Wij kennen de streek als geen ander en helpen u te ontzorgen bij uw zoektocht naar een nieuwe huurwoning in Zwijnaarde.

Ons Immo aanbod in Zwijnaarde