09 273 55 55

Immo in Oostakker kopen?

Immo in Oostakker kopen?

Denkt u eraan om zich te vestigen in Oostakker? Dan zal u hoogstwaarschijnlijk de hulp van een vastgoedkantoor zoals Immo Da Vinci inschakelen bij uw speurtocht naar een passende woning of appartement. 

Wonen in Oostakker

Oostakker, gelegen op de rechteroever van het kanaal Gent-Terneuzen, is een deelgemeente van de Oost-Vlaamse stad Gent. Met postcode 9041 en een oppervlakte van 10,47 km² bruist Oostakker van leven met haar +14.000 inwoners.

Waarom immo in Oostakker kopen?

Oostakker combineert het authentieke dorpsgevoel met de voordelen van de nabijheid van een grootstad. De deelgemeente heeft een rijke geschiedenis, die teruggaat tot de middeleeuwen, en is sterk verbonden met de Gentse haven. De deelgemeente bevat enkele bekende bezienswaardigheden, waaronder de Basiliek van Oostakker-Lourdes, het Executieoord Rieme-Oostakker of Kasteel Slotendries.

De deelgemeente Oostakker heeft heel wat te bieden voor de liefhebber van het shoppen. Zo vindt u alles wat u nodig hebt in het centrum of op de Antwerpsesteenweg. Daarnaast is het centrum van Gent en al haar winkels slechts een fiets- of autorit van Oostakker verwijderd.

Heeft u na het winkelen een hongertje? Oostakker kent een gevarieerd aanbod aan restaurants en cafés. Van Colmar tot Brasserie Klaverblad of 't Boerenhof, er is voor elk wat wils. Probeer dan zeker eens de Oostakkerse vlaai, een heerlijk streekproduct.

Nog meer redenen om voor immo in Oostakker te kiezen

Oostakker is bijzonder goed bereikbaar. De deelgemeente ligt vlakbij de R4, een belangrijke ringweg die Gent met haar buurgemeentes verbindt. Ook de N70 is vlot bereikbaar. Ben je op weg naar andere steden in België? Dan is Oostakker ook een prima uitvalsbasis. De E17, N9 en E40 zijn vlot bereikbaar, waardoor steden als Brugge (58 km), Brussel (62 km) en Antwerpen (56 km) snel te bezoeken zijn.

Oostakker is tevens een perfecte locatie voor gezinnen. Hier vindt u een breed scala aan kinderopvang en scholen, zoals Edugo Lourdes, De Letterdoos en Kinderdagverblijf Pimpampukje. Voor jongeren zijn er ook tal van onderwijsinstellingen beschikbaar, zoals Edugo campus de Toren en Campus Impuls. Bovendien is er na de schooluren veel te beleven voor hen, met verschillende jeugdbewegingen, jeugdhuizen en sportclubs.

Ons Immo aanbod in Oostakker

Hebben we u kunnen overtuigen, en bent u nu op zoek naar een woning in Oostakker? Bekijk dan zeker eens ons aanbod aan woningen.

Eerder immo buiten Oostakker in gedachten?

Vindt u niet volledig uw zin in Oostakker? Bekijk dan zeker ook ons aanbod in de nabij gelegen gemeenten zoals Gent, DestelbergenMariakerke, Gentbrugge, Sint-Amandsberg, Wondelgem of Evergem.

Hebt u vragen of nood informatie? Aarzel dan uiteraard niet Immo Da Vinci te contacteren. We helpen u graag verder met uw zoektocht!