09 273 55 55

Huis te huur in Evergem

Er werden geen panden gevonden die voldoen aan uw zoekopdracht. Pas uw criteria aan, of schrijf u in om op de hoogte te blijven van nieuwe panden in ons aanbod.

Huis te huur in Evergem

Ver van drukte wonen, maar wel in de nabijheid van winkels, vrijetijdsmogelijkheden en verbindingswegen? Bezin dan een huis te huren in Evergem in Oost-Vlaanderen. Hier een huis huren is een slimme keuze. We zetten de pro's van huren in deze gemeente aan de Zeekanaal Gent - Terneuzen graag voor u op een rijtje:

Bereikbaarheid

Evergem is vlot bereikbaar met de wagen en de trein. Het ligt vlak aan de E34 en de R4. Steden als Gent (8 km), Aalst (45 km) en Brugge (50 km) liggen vlakbij.

Gemakkelijk inkopen

In deze gemeente in het Meetjesland is het eveneens gemakkelijk winkelen. Denk maar aan de Okay in Elslo of Aldi in de Hofbilkstraat. Daarna kan u bijvoorbeeld iets gaan eten in restaurants als Nouvellune in de Kapellestraat en Quarante Cinq in de Kapellestraat.

Kindvriendelijke gemeente

De stad van bekende (oud-)inwoners als Titus De Voogdt en Joke Schauvliege kent eveneens een ruim aanbod aan scholen, zoals Sint Franciscus in de Schepenhuisstraat of Einstein Atheneum in de Hofbilkstraat.

Vrije tijd

Ook op vlak van vrije tijd en sportmogelijkheden komt u niets te kort in de regio met postcode 9940. De gemeente telt vele sportclubs, zoals lokale Zwemvereniging of Atletiekclub Be - Active. U kunt natuurlijk ook steeds gaan wandelen in het Park Elslo.

Een huis huren in Evergem? Contacteer ons

Vastgoedmakelaar Immo Da Vinci is de perfecte partner in uw zoektocht naar een woonst. Wij kennen de streek als geen ander en helpen u te ontzorgen bij uw zoektocht naar een nieuwe huurwoning in Evergem.

Ons Immo aanbod in Evergem