Appartement Te koop
Celine Dangottestraat 23/25, 9041 Oostakker
€ 288.000
  • 83 m²
  • 2
  • 1 badkamers

Modern nieuwbouwappartement in Oostakker

LIGGING

De nieuwe residentie Hugo Claus is gelegen middenin een nieuwe woonzone, een kwalitatieve leefomgeving voor jong en oud.
U geniet er een uitermate centrale locatie, er is een vlotte connectie met de wagen naar belangrijke invalswegen. De R4 maar ook scholen, openbaar vervoer, grootwarenhuizen zijn vlakbij.
Deze residentie geniet een centrale ligging, doch een groene omgeving in combinatie met een moderne architectuur en kwalitatief wooncomfort.

PROJECT en AFWERKING

Residentie Hugo Claus omvat 25 nieuwbouwappartementen met diverse ondergrondse autostaanplaatsen.

De appartementen zijn voorzien van alle moderne comfort.

Ze zullen voorzien zijn van een warmtepomp en zonnepanelen waardoor er een uiterst energievriendelijk en een scherp E-peil zal zijn.

De appartementen variëren qua oppervlaktes, alle units beschikken over 2 of 3 slaapkamers en een terras van minstens 9 tot wel 62 m².

Het project wordt volledig opgebouwd met kwalitatieve en onderhoudsvriendelijke materialen die de duurzaamheid en het esthetische van het gebouw ten volle garanderen.

Tijdens de ontwikkeling van het project is er oog voor detail, de ontwikkelaar staat dan ook garant voor een kwalitatieve bouw.

Er is een verplichting tot aankoop van een autostaanplaats.

Bent u op zoek naar een nieuwbouwappartement op een centrale locatie in Oostakker, vlakbij de R4 waar u een vlotte verbinding geniet doch omgeven door het groen, contacteer ons dan zeker.
Uw contactpersoon
Kevin Eeckhoudt
0476 66 55 50 Stuur een mailtje
Maakt deel uit van Hugo Claus
Bekijk het project

Financieel

Prijs
€ 288.000
Beschikbaarheid
Bij oplevering
01 juli 2025
Onder BTW stelsel
ja
Waarde constructie
€ 192.000
Waarde terrein
€ 96.000

Bereken uw investering

Ligging

Ligging
Residentiële wijk
Omgeving school
ja
Omgeving openbaar vervoer
ja
Omgeving winkels
ja
Omgeving autosnelweg
ja
Omgeving sportcentrum
ja

Comfort

Gemeubeld
nee
Alarm
ja
Videofoon
ja
Lift
ja
Aansluiting riolering
ja
Aansluiting water
ja

Gebouw

Bewoonbare opp.
83,00 m²
Bouwjaar
2025
Staat
Nieuw
Verdieping
1
Verdieping(en)
3
Oriëntatie voorgevel
Oost

Terrein

Perceel opp.
97,00 m²
Oriëntatie terras
West

Energie

Type ramen
PVC
Dubbel glas
ja, Thermische en akoestische onderbreking
Verwarming
warmtepomp

Technieken

Elektriciteit
ja
Telefoonbekabeling
ja

Garages / parking

Binnenparking
ja

Indeling

Woonkamer
21 m²
Keuken
8 m², Volledig geïnstalleerd
Slaapkamers
2
Slaapkamer 1
11 m²
Slaapkamer 2
9 m²
Badkamers
1
Badkamer
8 m², type: Ligbad
Toiletten
1
Terras
ja
Terras 1
14,00 m²

Stedenbouwkundige info

Bestemming
Woonuitbreidingsgebied
Bouwvergunning
ja
Verkavelingsvergunning
ja
Overstromingsgevoeliggebied
Niet gelegen in een overstromingsgevoelig gebied
P-score
D
Kadaster sectie
B
Kadaster nummer
1680N5
Bodemattest
ja
Wenst u uw eigendom te verkopen?

Contacteer ons voor een gratis en vrijblijvende schatting van uw eigendom.

Interesse? Neem contact op!
Kevin Eeckhoudt
0476 66 55 50
U moet uw voornaam invullen.
U moet uw naam invullen.
U moet uw e-mail invullen.
U moet uw invullen.
U moet uw bericht invullen.
U moet akkoord gaan met onze algemene voorwaarden.
Immo in Oostakker kopen?

Denkt u eraan om zich te vestigen in Oostakker? Dan zal u hoogstwaarschijnlijk de hulp van een vastgoedkantoor zoals Immo Da Vinci inschakelen bij uw speurtocht naar een passende woning of appartement. 

Wonen in Oostakker

Oostakker, gelegen op de rechteroever van het kanaal Gent-Terneuzen, is een deelgemeente van de Oost-Vlaamse stad Gent. Met postcode 9041 en een oppervlakte van 10,47 km² bruist Oostakker van leven met haar +14.000 inwoners.

Waarom immo in Oostakker kopen?

Oostakker combineert het authentieke dorpsgevoel met de voordelen van de nabijheid van een grootstad. De deelgemeente heeft een rijke geschiedenis, die teruggaat tot de middeleeuwen, en is sterk verbonden met de Gentse haven. De deelgemeente bevat enkele bekende bezienswaardigheden, waaronder de Basiliek van Oostakker-Lourdes, het Executieoord Rieme-Oostakker of Kasteel Slotendries.

De deelgemeente Oostakker heeft heel wat te bieden voor de liefhebber van het shoppen. Zo vindt u alles wat u nodig hebt in het centrum of op de Antwerpsesteenweg. Daarnaast is het centrum van Gent en al haar winkels slechts een fiets- of autorit van Oostakker verwijderd.

Heeft u na het winkelen een hongertje? Oostakker kent een gevarieerd aanbod aan restaurants en cafés. Van Colmar tot Brasserie Klaverblad of 't Boerenhof, er is voor elk wat wils. Probeer dan zeker eens de Oostakkerse vlaai, een heerlijk streekproduct.

Nog meer redenen om voor immo in Oostakker te kiezen

Oostakker is bijzonder goed bereikbaar. De deelgemeente ligt vlakbij de R4, een belangrijke ringweg die Gent met haar buurgemeentes verbindt. Ook de N70 is vlot bereikbaar. Ben je op weg naar andere steden in België? Dan is Oostakker ook een prima uitvalsbasis. De E17, N9 en E40 zijn vlot bereikbaar, waardoor steden als Brugge (58 km), Brussel (62 km) en Antwerpen (56 km) snel te bezoeken zijn.

Oostakker is tevens een perfecte locatie voor gezinnen. Hier vindt u een breed scala aan kinderopvang en scholen, zoals Edugo Lourdes, De Letterdoos en Kinderdagverblijf Pimpampukje. Voor jongeren zijn er ook tal van onderwijsinstellingen beschikbaar, zoals Edugo campus de Toren en Campus Impuls. Bovendien is er na de schooluren veel te beleven voor hen, met verschillende jeugdbewegingen, jeugdhuizen en sportclubs.

Ons Immo aanbod in Oostakker

Hebben we u kunnen overtuigen, en bent u nu op zoek naar een woning in Oostakker? Bekijk dan zeker eens ons aanbod aan woningen.

Eerder immo buiten Oostakker in gedachten?

Vindt u niet volledig uw zin in Oostakker? Bekijk dan zeker ook ons aanbod in de nabij gelegen gemeenten zoals Gent, DestelbergenMariakerke, Gentbrugge, Sint-Amandsberg, Wondelgem of Evergem.

Hebt u vragen of nood informatie? Aarzel dan uiteraard niet Immo Da Vinci te contacteren. We helpen u graag verder met uw zoektocht!