09 273 55 55

Huis te koop in Eke

Er werden geen panden gevonden die voldoen aan uw zoekopdracht. Pas uw criteria aan, of schrijf u in om op de hoogte te blijven van nieuwe panden in ons aanbod.

Huis te koop in Eke

Bedaard wonen, maar wel niet van ver winkels en vrijetijdsmogelijkheden? Verkies dan een huis te kopen in Eke in Oost-Vlaanderen. Hier een woongelegenheid verwerven is een slimme keuze en goede investering. We zetten de pluspunten voor u op een rijtje:

Veel inkoopmogelijkheden

In deze Stad van Aik is het gemakkelijk winkelen. Denk maar aan de Delhaize in de de Baron de Gieylaan of de Carrefour in de Deinzestraat.

Kindvriendelijke gemeente

De stad van BV’s als Guy Bleyaert en Hendrik Bogaert kent eveneens een ruim aanbod aan kinderopvang, zoals Crevos of Vrije gemengde Basisschool Eke.

Vrije tijd

Ook op vlak van vrije tijd en sportmogelijkheden komt u niets te kort in de regio met postcode 9810. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de KSA Nazareth of de Chiro De Pinte voor de jeugd. De gemeente telt eveneens vele sportclubs, zoals Turnclub OTV Nazareth, Fitnessclub Oxygen of Waterskiclub O'Douce.

Met de fiets of bus

Ook steeds handig om weten. Op 20 min staat u al met de fiets in Gent , met De Lijn in minder dan 25 minuten.

Een huis kopen in Eke? Contacteer ons

Vastgoedmakelaar Immo Da Vinci is de perfecte partner in uw zoektocht naar een woongelegenheid. Wij kennen de streek als geen ander en helpen u te ontzorgen bij uw zoektocht naar een nieuwe woning in Eke.

Ons Immo aanbod in Eke