09 273 55 55

Immo te koop in Aalst

Immo te koop in Aalst

Wonen in Aalst

De Ajuinen stad met postcode 9300 ligt in de provincie Oost-Vlaanderen, kent een oppervlakte van 79 km2 en heeft ongeveer 87000 inwoners. Met zijn jaarlijkse events als Oilsjt Carnaval, Koer & Toer en Vlaanderen Feest is het een geanimeerde stad om in te wonen.

Waarom immo kopen in Aalst?

Er is enorm veel te beleven in Oilsjt. Iedereen kent wel de Grote Markt, het standbeeld van Louis Paul Boon of het geboortehuis Adolf Daens.

Om te winkelen ben je in de op een na grootste stad van Oost-Vlaanderen ook op de juiste plaats met onder meer de Pieter Van Aelst winkelgaanderij, de talloze winkels in het Centrum van Aalst en de JBC in de nieuwstraat. Vergeet dan uiteraard niet te proeven van de lokale specialiteiten zoals de Aalsterse vlaai, de Ondineke pralines en Oilsjtersen Tripel. Kortom, wonen in Aalst is gewoon tof en een goede investering in immo.
Uitgaan kan bijvoorbeeld in Wijnbar Piazza op het Vredeplein, Restaurant Kelderman in de Parklaan of Restaurant 'Purple 15' op het Esplanadeplein.

Met het Stadspark, het Osbroek en het Koningin Astridpark is deze stad aan de Dender bovendien echt een groene stad.

Vastgoed kopen in de Ajuinen stad

Aalst, met zijn gemakkelijke R41 ring, is gelegen aan de E40 en N9. Steden als Gent (35 km), Brussel (30 km) en Sint Niklaas (33 km) zijn gemakkelijk bereikbaar met de wagen. Neem je liever de trein? Geen probleem, dan kan via het Station van Aalst.
Verder beschikt deze stad in de Denderstreek over een ruim aanbod aan onderwijs-faciliteiten gaande van Kleuterscholen zoals het Klaproosje, basis- en middelbare scholen zoals het Koninklijk Atheneum en onderwijs voor volwassenen met het CVO.
Vind je niet meteen je gading in Aalst? Bekijk dan zeker ook ons aanbod in de nabij gelegen deelgemeenten zoals Erembodegem, Moorsel of Meldert.

Nog vragen of informatie? Aarzel dan uiteraard niet Immo Da Vinci te contacteren. We helpen je graag verder met je zoektocht om een huis huis of appartement in Aalst te kopen!

Ons Immo aanbod in Aalst