09 273 55 55

Immo te koop in Aalst

Immo te koop in Aalst

Overweegt u te gaan wonen in Aalst? Dan zal u waarschijnlijk beroep doen op een vastgoedkantoor zoals Immo Da Vinci bij uw zoektocht naar een geschikt huis of appartement.

Wonen in Aalst

De Ajuinenstad is met zijn 79 km2, 9 deelgemeenten en ongeveer 90.000 inwoners de tweede grootste stad van de provincie Oost-Vlaanderen. De stad met postcode 9300 heeft een aantal zeer gekende jaarlijkse evenementen, zoals bijvoorbeeld Oilsjt Carnaval, de Parkconcerten en de Jaarmarkt. Dit maakt van Aalst een zeer bruisende stad.

Waarom immo kopen in Aalst?

Er valt enorm veel te beleven in Oilsjt. Zo zijn de bekendste bezienswaardigheden de Grote Markt met het bekende Stadhuis, de grote hoeveelheid aan kerken en kastelen, het standbeeld van Louis Paul Boon of het geboortehuis Adolf Daens. Ook om te winkelen heeft Aalst heel wat te bieden. In het stadscentrum vindt u een gevarieerd aanbod van winkels voor al uw noden, van grote en bekende merken tot meer lokale winkels. Vergeet dan uiteraard niet te proeven van de lokale specialiteiten zoals Aalsterse vlaai, de Ondineke pralines en Oilsjtersen Tripel. U kan u verder laten verwennen door de gezellige horecazaken of uitgaansgelegenheden die de stad te bieden heeft. Denk bijvoorbeeld aan Il Gusto Ristorante in de Gentsestraat, Zorba op de Houtmarkt of in Restaurant Purple 15 op het Esplanadeplein. Tot slot kunnen natuurliefhebbers ook hun hartje ophalen in de provinciestad. Zo biedt Aalst verschillende parken, zoals het Stadspark en het Koningin Astridpark, en natuurgebieden, zoals de Dendervallei en het Kluizenbos.

Kortom, een huis of appartement kopen en wonen in Aalst is niet alleen één en al plezier, het is ook een slimme investering.

Vastgoed kopen in de Ajuinenstad

Aalst is zeer goed bereikbaar. De stad ligt namelijk aan de R41 en N9, en ook de E40 en N45 zijn vlakbij. Steden als Gent (35 km), Brussel (30 km) en Sint-Niklaas (34 km) zijn gemakkelijk bereikbaar met de wagen. Neemt u liever de trein? Geen probleem, het station van Aalst brengt u overal naartoe.

Verder beschikt de stad in de Denderstreek over een ruim aanbod aan onderwijsfaciliteiten, gaande van kleuter- en basisscholen tot middelbare scholen. Het Klaproosje, Basisschool GAAF, het GO! Atheneum Aalst en het Sint-Jozefscollege zijn slechts enkele voorbeelden. Naast kinderen kunnen ook volwassenen het een en het ander opsteken in Aalst, met het CVO Pro Aalst, het Vesaliusinstituut of de hogescholen.

Ons Immo aanbod in Aalst

Bent u overtuigd van Aalst? Wij ook! Bekijk wat we te bieden hebben in deze levendige stad:

Toch op zoek naar een woning in een andere Oost-Vlaamse gemeente?

Vindt u niet meteen uw gading in Aalst? Bekijk dan zeker ook ons aanbod in de nabij gelegen steden en gemeenten zoals Gent, BrusselLebbekeOosterzele of Oudenaarde.

Heeft u nog vragen of nood aan informatie? Aarzel dan uiteraard niet om Immo Da Vinci te contacteren. We helpen u graag verder met uw zoektocht naar een huis of appartement!