09 273 55 55

Huis te koop in Aalst

Er werden geen panden gevonden die voldoen aan uw zoekopdracht. Pas uw criteria aan, of schrijf u in om op de hoogte te blijven van nieuwe panden in ons aanbod.

Huis te koop in Aalst

Rustig wonen, maar wel dichtbij winkels en vrijetijdsmogelijkheden? Kies dan een huis te kopen in Aalst in Oost-Vlaanderen. Hier een huis kopen is een slimme keuze en goede investering. We zetten de voordelen voor u op een rijtje:

Veel winkelgelegenheid

In deze Ajuinen stad is het gemakkelijk winkelen. Denk maar aan de Delhaize in de Parklaan of de Colruyt aan de Brusselse Steenweg.

Kindvriendelijke gemeente

De stad van BV’s als Remco Evenepoel en Sabine Appelmans kent eveneens een ruim aanbod aan kinderopvang, zoals De Troeltelbeertjes of Basisschool Park Aalst.

Vrije Tijd

Ook op vlak van vrije tijd en sportmogelijkheden komt u niets te kort in de regio met postcode 9300. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de Chiro Moorsel of de KSA Sint-Maarten voor de jeugd. De gemeente telt eveneens vele sportclubs, zoals de Koninklijke Schaakclub Pion, De Scheefse Squashclub of Tennisclub Beukenhof.

Met de fiets of bus

Ook steeds handig om weten. Op 40 minuten staat u al met de fiets in Dendermonde, met De Lijn in minder dan 35 minuten.

Een huis kopen in Aalst? Contacteer ons

Vastgoedmakelaar Immo Da Vinci is de perfecte partner in uw zoektocht naar een huis. Wij kennen de streek als geen ander en helpen u te ontzorgen bij uw zoektocht naar een nieuwe woning in Aalst.

Ons Immo Aanbod in Aalst