09 273 55 55

Immo te koop in Oudenaarde

Immo te koop in Oudenaarde

Overweegt u te gaan wonen in Oudenaarde? Dan zal u waarschijnlijk beroep doen op een vastgoedkantoor zoals Immo Da Vinci bij uw zoektocht naar een geschikt huis of appartement.

Wonen in Oudenaarde

Audenaarde met postcode 9700 ligt in de provincie Oost-Vlaanderen, kent een oppervlakte van 69 km2 en heeft ongeveer 31000 inwoners. Met zijn jaarlijkse events als Workshops, Jaarmarkt en Musea is het een charmante stad om in te wonen.

Waarom immo kopen in Oudenaarde?

Er is enorm veel te beleven in Het Wandtapijtstadje. Iedereen kent wel MOU Museum, Het provinciaal archeologisch museum in Ename of Sint-Walburgakerk. Om te winkelen ben je in de De Vlaamse Ardennen ook op de juiste plaats met onder meer Winkelcentrum van Oudenaarde, Winkelen in de deelgemeenten en Winkelen in Gent . Vergeet dan uiteraard niet te proeven van de lokale specialiteiten zoals Vlaamse gerookte gedroogde hesp van de firma Sint-Eloy, Oudenaardse bierbollen en Lekkies van het bedrijf Jan Van Gent. Kortom, wonen in Oudenaarde is gewoon attractief en een goede investering in immo.

Uitgaan kan bijvoorbeeld in Brunch BOEF in Tussenbruggen, Café 't Pand op de Markt of Café Den Obus in De La Kethulleplein.

Met Liedtspark, T Spei en Recreatiedomein Donk Oudenaarde is deze stad aan de Schelde bovendien echt een groene stad.

Vastgoed kopen in Audenaarde

Oudenaarde, met zijn gemakkelijke / ring, is gelegen aan de N60 en N8. Steden als Roeselare (54 km), Gent (30 km) en Kortrijk (28 km) zijn gemakkelijk bereikbaar met de wagen. Neem je liever de trein? Geen probleem, dan kan via Station Oudenaarde.
Verder beschikt deze stad in de Oudenaarde over een ruim aanbod aan onderwijs-faciliteiten gaande van Kleuterscholen zoals Piepeloentje, basis- en middelbare scholen zoals GO! atheneum Oudenaarde campus Fortstraat en onderwijs voor volwassenen met Kisp Volwassenenonderwijs - Oudenaarde.
Vind je niet meteen je gading in Oudenaarde? Bekijk dan zeker ook ons aanbod in de nabij gelegen deelgemeenten zoals Edelare, Volkegem of Bevere.

Nog vragen of informatie? Aarzel dan uiteraard niet Immo Da Vinci te contacteren. We helpen je graag verder met je zoektocht om een huis huis of appartement in Oudenaarde te kopen!

Ons Immo aanbod in Oudenaarde