09 273 55 55

Huis te huur in Aalst

Er werden geen panden gevonden die voldoen aan uw zoekopdracht. Pas uw criteria aan, of schrijf u in om op de hoogte te blijven van nieuwe panden in ons aanbod.

Huis te huur in Aalst

Ongestoord wonen, maar wel in de buurt van winkels, vrijetijdsmogelijkheden en verbindingswegen? Overweeg dan een huis te huren in Aalst in Oost-Vlaanderen. Hier een woning huren is een slimme keuze. We zetten de pro's van huren in deze gemeente aan de Dender graag voor u op een rijtje:

Bereikbaarheid

Aalst is vlot bereikbaar met de wagen en de trein. Het ligt vlak aan de E40 en de N45. Steden als Gent (35 km), Brussel (30 km) en Dendermonde (15 km) liggen vlakbij.

Veel winkels

In de "Ajuinenstad" is het eveneens gemakkelijk winkelen. Denk maar aan de Aldi in de Dendermondse Steenweg of Colruyt in de Brusselse Steenweg. Daarna kan u bijvoorbeeld iets gaan eten in restaurants als de Kelderman in de Parklaan en Il Gusto in de Gentsestraat.

Kindvriendelijke gemeente

De stad van bekende (oud-)inwoners als Louis Paul Boon en Peter Van der Heyden kent eveneens een ruim aanbod aan scholen, zoals Koninklijk Atheneum op de Graanmarkt of Sint-Augustinusinstituut in de Leopoldmaan.

Vrije tijd

Ook op vlak van vrije tijd en sportmogelijkheden komt u niets te kort in de regio met postcode 9300. De gemeente telt vele sportclubs, zoals Aalsterse Badminton Club of de lokale turnkring. U kunt natuurlijk ook steeds gaan wandelen in het Stadspark.

Een huis huren in Aalst? Contacteer ons

Vastgoedmakelaar Immo Da Vinci is de perfecte partner in uw zoektocht naar een woonhuis. Wij kennen de streek als geen ander en helpen u te ontzorgen bij uw zoektocht naar een nieuwe huurwoning in Aalst.

Ons Immo aanbod in Aalst